Sayfa 126/1002 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Biri satinalmaya calistiginiz fiyat, tefas taki ise guncel cuma belirlenen pazartesi satis fiyat olabilir yani size gosterilen talep ettiginizde muhtemel ileri tarih olabilir mi, tarih olarak ne gorunuyor..

Elinizde bulunan fon fiyatini goruyor saniz oldukca enteresan...

Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Bugün Bankadaki fon fiyatları ile Tefas'da görülen fon fiyatları farklı. Örneğin İşbankası ve Akbank'da IJC=1.708487 iken Tefas'ta 1.665113 görülüyor. İş portföy'ün çoğu fonu benzer şekilde farklı. YAY için de aynı bankalarda 250.705863 iken Tefas'ta 257.152755

Benzer durumu fark eden var mı?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Hayirli olsun en azindan sure sonunda elinize gececek net bedeli biliyorsunuz

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    100 bin lirada 4283 lira getiriyle 3 aylık kkm'mizi yaptık bugün bakalım. 1 saat süren evrak işi var müşteriye verilen belgelerde dolar 11,43 seviyesinden aldığım vade dolmadan erken çıkarsam kur farkının kesileceği açıkça yazıyor. kur yükselirse vadeyi bekleyenlere ödenecek parayı bu erken çıkanlardan fonlayacakmış devlet. getiri ppz ile aynı, nzh'nin %0,8 gerisinde kalıyor 3 ayda, olsun o kadar.

3.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Kimse çıkmazsa ödeyecek olan biziz nasılsa
    bu millet yolda 2dk kırmızı ışık bile bekleyemeyecek kadar sabırsız olduğundan dolar düşse kazançlı bile çıkarlar da düşüş çok zor. keşke düşse de sadece faiz alsam. dolardan para kazanmak en sevmediğim şey. para kazanmış olmuyorsun aslında. sadece korunuyorsun.

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Hayirli olsun en azindan sure sonunda elinize gececek net bedeli biliyorsunuz
    teşekkürler. bu forumda bunca zamanımız geçti fikirler paylaştık..düşünenler için bilgilendirme olsun dedim. 3 aylık sürede mesaim viop artık kalan beşte bir paramla. zaman ne getiricek görücez.

Evet simdi kendi bankamdan baktim ve yuksek fiyatlar girilmis ve islem tarihi 30/12/2021 olarak gorunuyor bende bunu excel e yazayim, mutlu oldum hepsi yukselmis...
    Bir baska fon ile kontrol edeyim dedim ve OJT ye baktim onunki icin ise cuma gunu degeri yazmislar, zaten OJT nin gercek degerini bir yerde tespit etmek, ulkenin ekonomisini duzeltmek kadar zor.....

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Biri satinalmaya calistiginiz fiyat, tefas taki ise guncel cuma belirlenen pazartesi satis fiyat olabilir yani size gosterilen talep ettiginizde muhtemel ileri tarih olabilir mi, tarih olarak ne gorunuyor..

Elinizde bulunan fon fiyatini goruyor saniz oldukca enteresan...

6. Türkiye 10 yıllık faizi tarihi seviyelere yükselmiş 24,18.

https://www.bloomberght.com/tahvil/faiz

Hem doları hemde faizi yükseltmeyi nasıl başardık acaba?

10 yıllık faiz ne işe yaradığını tam olarak anlayamadığım politika faizi olan %14'ten 10 puan yüksek.

Bankaların %20'nin de üstüne çıktıkları söyleniyor.
    Şu anda baktım enpara otomatik olarak pazarlıksız falan 32 günü %20 yapmış.

Ne olduğunu anlayan bir zahmet açıklayıversin, ben hiçbir şey anlamıyorum artık.

7.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Bugün Bankadaki fon fiyatları ile Tefas'da görülen fon fiyatları farklı. Örneğin İşbankası ve Akbank'da IJC=1.708487 iken Tefas'ta 1.665113 görülüyor. İş portföy'ün çoğu fonu benzer şekilde farklı. YAY için de aynı bankalarda 250.705863 iken Tefas'ta 257.152755

Benzer durumu fark eden var mı?
    bende de durum aynı

8.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Altyapıları yetersiz galiba. Ben de bir kısım fonu Alternatifbank'tan alıp satıyorum, ikide bir emirler işlenmiyor, satılan fon hala duruyor gözüküyor, fon adetleri kimi zaman sıfırlanıyor. Uyarıyorsunuz aaa sistemsel bir hata olmuş deyip kikirdiyorlar, çok eğlenceli bir şeymiş gibi.
    Fonlar her kurumdan komisyonsuz alınıp satılabiliyorken neden sorun yaşadığınız bankada devam ediyorsunuz

Sayfa 126/1002 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •