https://www.youtube.com/watch?v=MStzYxc-C9U
bugünkü ihale merak edenler için...
bu enflayon icinde su anda cazip görülen faizler 4 yil sonra enflasyon düstüğünde ne olacak peki
bunlarida not edelim,
bir not da bu iktidar gittiğinde düşük faizle konut kredisi hayal orta ve üst segment icin.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Benim senaryom şu şekilde. Diyelimki halkalı projesini örnek olarak düşünelim .
Lansmana çıkılacak 2022 Ağustos fiyatları ile 50.000 liraya
Gelecek sene Haziran ayında 90.000 mertebesine çıkacak fiyatlar .
Olası bir iktidar değişikliği ile fiyatlar 100 bin üzerine çıkacak ve bundan sonra iktidarın enflasyon konusundaki başarısına paralel olarak fiyatlar ufaktan artar , çok artmış bölgelerde ise sabit bile kalabilir .
Ancak tl bazında fiyatlar düşmez ,düşmesini beklemek çok optimistik olur bence ...
Gelelim Özakın hareketlerine . Şirketin halihazırdaki değeri kadar kar bırakacak bir proje aldı ancak negatif kapattı . Şaşırdık mı tabiki hayır ... Gene Ahmet kaptan dev bir adım attı ama hemen skor tabelasına yansıtmadı .
Ancak Emlak konutun gelecek aylarda açacağı birkaç ihaleye daha ciddi anlamda asılacağını, bunun da süpriz bölgeler olacağını düşünmekteyim . Kendi gayrimenkullerine ise ufak ufak cephe açacaktır . Çok değişik hamleler gelecek çok![]()
Ben IMF li günleri de gördüm ve düşük enfilasyon ve sabit doların olduğu hiçbir IMF li gün hatırlamıyorum..!!!
Boşuna kendinizi de milleti de kandırıp durmayın, ne IMF bu ülkeye tekrar girebilir ne de seneye seçimlerden başka bir iktidar çıkabilir, bugün İngiltere'de ne olduğundan hiç haberiniz yok galiba sizin..??
Savaş istemeyen safarat Yahudileri hükümeti düşürdü, bunların Londra finansının sahipleri olduğunu söylemeye gerek yok tabi..!!
Avrupa ve İngiltere'yi daha zor günler bekliyor, şimdi mecliste bekleyen İstanbul finans merkezi kanunları ile bu krizi fırsata çevirecek brl lider varken kim ver kurtul kafasındaki sünepeleri seçer bu ülkede..???
Aklı başında olan hiç kimse..!!!
Temmuz Ağustos ve Eylül çok ama çok önemli, bunu ancak yaşayınca anlıyacak ne yazık ki bazılarımız..!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
2008 de asgari ücret 3 tane 200 tl ile ödeniyordu
simdi 27 tane ile...
olay bu kadar basit
gereksiz tartismaya girmeyecegim
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Abi çok derin konuştun yine ...
İngiliz derin devleti geç bile kaldı borris i indirmekte ...
Bir kere adamın tipi ofside
Tımarhane kaçkını kılıklı
Ne vakit görsem lama olasım geliyor yüzüne yüzüne
İngiltereyi kraliçe ve ekibi yönetmiyor mu abi zaten...
Bir Borris gider başka bir Morris gelir...
Yer İmleri