Sayfa 127/309 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Yeni yatırımcı Guest
    şirket almak istedikten sonra neden alamasın, virman zorunlu değil ki, kot dışı şirket, payları borsada işlem görmüyor, satan olduktan sonra şirket de almak istedikten sonra niye alamazsın şirket gayet de alır, payları borsada işlem görmeyen şirketin hisseleri neden şirket tarafından alınamasın böyle bir kural mı var

2. evet yanlış duymadınız tam caddee degil dükkan satlık 600 metre kirası 50 bin kirası ama ümraniyede en az 30 yıl çarpanlar iş görüyor .18 milyon şimdi metre karsi 3 bin mi anel yapının hadi aktifi ele alalaım aktif alan 80 binden aşagı olmaz 1 milyarın üstündeki akıllı bina senin benim onun bunun parası ile yapılmış .akıl almaz işler ama kota dönse dönemse umurumda olmaz artık avukatımız elinde bütün ipler .hem otoparkı senin kiracın kulanmıyır mu asansörü merdiveni veya yemek haneyi her şey brütden hesaplanır diyor garri menkul uzman arkadaş brütden 9 bin dolar aşagı gitmez diyor varın siz hesap edin koşu yoluna 2 milyon demişler sorduk 30 milyondan aşagı gitmez diyorlar .33 marka çabası .çoban yusuf yazdı.virman konusu tam anlamı ile bilmiyorum aldıgım duyum var spk blokda koymuş olabilr dendi.araştırmak lazım yusuf yıldız imza

3. Malesef spk dan izin almadan kafasına göre lot toplayamıyo şirket

Alıntı Originally Posted by Wolkır Yazıyı Oku
    virman yapılmıyor tahtası kapalı şirket .şirket el altından mal alamayacak .
    1 şirket faliyet demeden kota dönemez .artog geri döndü ama geri atıldı .
    2 asli müdahil önünüz açık ama avukat sizin avukatlıgınızı yaparsa yapmazsa ayrı avukat talebinizi mahkeme bildirmeniz lazım.3 dava sürecei şirket çözümler bulamazsa dava kazanmak çok kolay .4 kota dönmesi dönmesi bize bir avantaj saglamaz 5 mahkeme yakın çözüm bulmak zorlaştı makas daraldı .6 kimseye karşı düşmenlık yok mahoney nic mehmet sait alp bana vermişti .şifreyi bildiginden geri aldı . ama nic çalı9şmıyor .üç beş nic açtım çalışmadı ip adreinden bir sorun var benim nic babasultan denen(mehmet sait alp) tarfından şikayet edildiginden 4 ay cezası var yusufyıldız beyy o açıldımı gene yazarım hep bugüne kadar hep dogru yazdım ..ben yalvardım davaya müdahil olun diye .şimdi müdahil olanlara kapı açık ama iki kişi bizim avukat kabul etmez olursa ayrı avukat ile müdahil olacaklar .bunu kendi grubda yazdım yusuf yıldız .
    kimseyi yanlış bilgilerle yanıltmayın.müdahil lup olmamak ne yusuf yıldızın nede dava avukatının insiyatifindedir.mudahil lmak isteyenin nasıl lunacağını daha önceleri yazdım.isteyen bu ylu takip edebilir .
    şahsi kanaatim bu mahkemede karar çıkma ihtimali zayıf lduğuna göre davayı beklemek bu arada şirketin atacağı adımları beklemek daha uygun lur düşüncesindeyim.
    tabiki buna karar verecek olan yatırımcının kendi iradesidir.
    hşça kalın

bunun için avukata bşa para vermenin anlamı yk.

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    kimseyi yanlış bilgilerle yanıltmayın.müdahil lup olmamak ne yusuf yıldızın nede dava avukatının insiyatifindedir.mudahil lmak isteyenin nasıl lunacağını daha önceleri yazdım.isteyen bu ylu takip edebilir .
    şahsi kanaatim bu mahkemede karar çıkma ihtimali zayıf lduğuna göre davayı beklemek bu arada şirketin atacağı adımları beklemek daha uygun lur düşüncesindeyim.
    tabiki buna karar verecek olan yatırımcının kendi iradesidir.
    hşça kalın
    Ayakları yere basan ve aklı selim insanları burada görmek güzel. Teşekkürler Cinali...

Yeni yatırımcı Guest
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    bunun için avukata bşa para vermenin anlamı yk.
    teşekkürler, faydalı yorum ve bilgilendirmeleriniz için

8.  Alıntı Originally Posted by gidaci.org Yazıyı Oku
    Ayakları yere basan ve aklı selim insanları burada görmek güzel. Teşekkürler Cinali...
    Çok güzel bir atasözü var ..Yarım doktor can dan yarim imam dinden eder diye..Bazen burda yazılan şeyleri gördüğümde gerçekten çok üzülüyorum...Özellikle fikri olmadan zikri olan o kadar yarim akıllı var ki...
    1.Biz bu davayı bir strateji ile açtık...bunu burda tüm detayları ile açıklamak durumunda değilim..ancak olağanüstü toplantı dava süreci birlesmenin spk tarafindan red edilmesi kottan atılma bunlar hep bir stratejinin ürünüydü ve bundan sonraki süreçler de kafamızda en ayrıntılı detayı ile hazır...
    2.Dava dilekçesi ince ince oya gibi örüldü ve ancak davaya taraf 21 kişinin hak ve menfaatinin geri alınması icin tasarlandı...3.Özünde fesih davası gibi gorunsede bu dava ortaklıktan çıkma davasıdır...
    4.Bizim açtığımız davada one sürdüğümüz iddiaları dahi bilmeden dışarıdan davaya müdahil olmak icin dilekçe gönderirsiniz..Ancak gönderdiğiniz dilekçelerin mutlaka bizim 21 kişinin başlangıçta one sürdüğümüz hak ve menfeatler ile uyumlu olması gerekir...Bu uyumu sağlayacak olan ise bizim avukatımızdır.
    5.Müdahillik talebi aktif ve pasif müdahillik olmak üzere iki ayrı statüdür...Az bir hukuk bilgisi olan kişi bile hukuk davalarında acilan bir davaya aktif müdahillik sağlanabilmesi icin esas gurup ile hak ve menfaat birlikteliğinin olması gerekliliğini bilir
    6.Bizim dava herkese müdahillik icin acıktır..ancak aktif müdahillik icin mutlaka avukatımızın dizanyn edeceği başlangıçta 21 kişinin hak ve menfaat ile uyumunun sağlanması gereği aşikardır..

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 127/309 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •