Sayfa 127/1005 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    [QUOTE=ABKA;6943583][QUOTE=Denizdenizli61;6943543]

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku

İSRAİLİ elinde tüm medya ve dünya teknolojisi var.SADECE KENDİSİNİN SERVİS ETTİĞİ ve hayatın akışına uymayan haberler(saldırı anında tecavüz gibi akla ziyan..adamlar zamanla yarışıyor) nerde....

Tüm bağımsız kanalların ve ÜLKEMİZ MEDYASININ DA BİZZAT GÖRDÜĞÜ O ZİNDANDAN GÖRÜNTÜLER nerede?

SEDNAYA daki tüm görüntüler: press makinesi-asitle eritilenler ve hala yerin altondali kişiler....HALA ORADA VE GAZETECİLER RAHATLIKLA ULAŞABİLİYOR...

Olayı bizzat yaşayan ve olay yerinde olan yüzlerce tanık var...Adamların yaşadıkları bile hala üzerlerinde görünüyor.

Bu kadar net ve inkarı mümkün olmayan görüntülere inanmamak ,ancak ŞİDDETLİ TARAFGİRLİKLE mümkündür..

Çıkan ve hala zindanda olan(2 türkte var)ların beyanı-akıllarını kaybetmesi-organlarını yitirmesine inanılmıyorsa...BEN BU HAYATIN SİMİLASYON OLDUĞUNA -TRUMAN SHOW olduğuna inanırım

İlmen yakın değil(bilgi),aynel yakın değil(görmek)..HAKKEL YAKIN(HİSSEDEREK) bilgi ...

Ha 300.000 mahkum olmazda 50.000 olur...

veya 7 kat olmaz da 3 kat olur(çünkü daha kimse net bilmiyor..o kadar dehşetli).ayrıntılarda farklılık olsa bile bu hiç bir şeyi değiştirmez.

BURADAKİLERİ KAST ETMİYORUM...Bir moda var ya:''ben haber-tv seyretmiyorum-OKUMUYORUM ...'' bunlara, iyi halt ediyorsun diyorum...Muhalif kanallar dahil-tüm sosyal alemde dehşet görüntüler var...Sonra ahkam kesiyorlar..Yahu tüm haberleri izle AMA MUHAKEMENLE TEK BAŞINA KARAR VER..

https://x.com/search?q=%23Sednaya&sr...ertical=trends
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SELEFİ MÜCAHİTLER in lideri zaten GOLAN tepelerinde doğmuş.GOLAN tepelerini İSRAİL yeni işgal etmiyor.
    İSRAİL 14 aydır ŞAMI sürekli vuruyor..Yani değişen -yeni bir şey yok.

Elbette HTŞ nin ilk yapacağı şey kendi idaresini kurmak ve SURİYEDE bir devlet mekanizmasını yapmaktır.Daha kendilerinin ciddi problemi varken şuanda İSRAİLLE çatışmaları anlamsız.

Kan kaybı olan hastanın ,başkasına yardım etmesi beklenemez.

Değil CİHATCI-ÜMMETÇİ yönetim,halkın idaresine dayalı bir yönetim bile,HALKIN BASKISINDAN dolayı İSRAİLE muhalif olmak zorunda kalır.(müslüman ülkelerde)

Daha önce NURSİ varken,GAZZEYE tutum nasıldı?
    Hayır neyi tartışıyoruz..ESAT sizin kahramanınız olsun...Ülkemde bu işe siyasal mezhepçilikle yaklaşanlar var...

Ayrıntılara takılmanın anlamı yok..3 kat 10 kat..çok mu önemli..TV-MEDYAYA bakan zulumleri görüyor..

2. Bu harekatta İsraile soruyorlar çok mutluyuz, ABD çok mutlu , Avrup çok mutlu ,putin garibim sesi çıkmıyor ama içten bizi hedefe almış gözüküyor ona yakın kişilerin verdiği demeçlerde, biz çok mutluyuz ihaleler alıyoruz şişirme haberler dolu tv de peki nasıl oldu bu iş bu kadar basitmişti ulan aklımızla dalga geçmeyin

3. Sultan Alparslan Bizans topraklarında ilerlerken keşfe gönderdiği askerlerden biri telaşla: 200 bin kişilik düşman ordusu bize doğru yaklaşıyor der.
    Sultan Alparslan “-Biz de onlara yaklaşıyoruz…”

Bu lavuklar PKK yi dibimizde desteklerse finali de bu olur. İsrail şimdi pazarlık şansını artırmaya çalışıyor. Büyük panik halleri bunlar... Bizim ordu hava savunmaları sokar yavaş yavaş. Rusya gibi de yapmaz. İsrail uçak ucurdugunda kapattığı gibi de davranmaz. Süreç meselesi bu. Yavaştan anlaşmalar başlasın işler çok hızlı değişir. Bir de Doğu Akdeniz kıta sahanligi anlaşması gelsin.. farklı şeyler olur. Temennim bu aşırı mezhepsel oluşum şeklinde olmaz ise çok şeyler değişecek. Sadece süreç bir yönetim sekillensin...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    O zaman boş verin BOP -ABD yi-İRANI...Süriyeli mültecilerden nefret etmiyormuyduk..Biran önce gitsinler demiyor muyduk?

İŞTE onların tam istediği oldu.%85 SUNNİ-KENDİ çocukları egemen olacak.ve orta vadede %80i mutlaka gidecek(bizzat görüşüyorum)

Onlar için şuanda emin bir ortam oluşmak üzere .NUSAYRİ azınlık defoldu gitti.Kendileri güven içinde dönebilir..

O zaman biz de onlar için olmasa bile mültecilerden kurtulacağımız için sevinmeliyiz.

NEREDEN BAKSAN TEZATLARLA DOLU BİR TAYFA VAR...

5. Tuik Başkanı 'nın kardeşine gözaltı.Rektör Yrd mış.istifa etmiş
    Nitelikli dolandırıcılık.
    Bu da dini bütün biridir.

TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya’nın rektör yardımcısı kardeşi Prof. Dr. Cihan Çetinkaya; başsavcının adını kullanarak "bir suçlunun serbest bırakılması" karşılığı 3 milyon lira alırken suçüstü yakalandı.

6. Yukarda pkk koridoru aşağıda israil koridoru ile tamamlanır bu iş ABD sahadaki müttefikleri bunu gerçekleştirmeye oynuyor biraz zaman geçsin görürüz.

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    ayı sağlamdır bişey olmaz ama kontrolüde kaybetti ve eli zayıfladı bence... kontrol boğada isterse alta getirir yeni boğalardan destek alır isterse yukarı gücü nispetinde tempoda decam eder gücünü anlayacağız bu sayede.. bence ilk seçenek daha olası..merakla izliyoruz mücadeleyi.) . ytd.. selamlar
    azılı boğa izleme moduna çekildi ... ayıya bilerek fırsat veriyorki alttan destek verecek yeni boğalarla* savaşsın ..(*düşsede alsakcılar, fırsat bekleyenler) ... azılı boğa rahat maliyeti iyi mücadeleyi izleyecek 4-5 gün tahminim belki 1 hafta ...gerekirse müdahele edecek .. ama zamanıda iyi ayarlmalı ... herkse kolay gelsin .. ben kısa vade bearish pozla devam ... ytd..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8. https://www.odatv.com/guncel/rus-ist...urdu-120075588
    Böyle böyle dolandiriliyor bizim vatandaslar...ülkelerin bayrakları var ..

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 127/1005 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •