Sayfa 128/347 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. Ky artmaya başlamış bu kötü.

2.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Ky artmaya başlamış bu kötü.
    topu topu aktif olamayanlar ile birlikte 8 kişiyiz topikte...üç kat düşmüş bir hissede bu kadar kişi çok azdır dostum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Şerefsizliğe devam endeks ekside iken 515 di endeks artıya geçti 508 lerde geziniyor YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. S.A. dostlar.Sn. keko yu yanlız bırakmak olmaz..benim de artık dagetelerim var. enaz yıl sonuna kadar tutmayı temeni ediyorum.

5. geçmişte 5,73 maliyet ile 20 bin lotum vardı ..dün 10 bini yerine koymuştum bu gün de tekrardan 5,06 dan 10 binini yerine koydum...bakalım neler olacak ?? sermayemin %45 i de indekste...duruma göre bakacam bu gün açıktan aldığım datagateleri tutup indeksi de verebilirim veya indeksi tutup açıktan aldığımı da verebilirim...

her iki durumda da sıkıntı olmaz...sert düşmüşlerdi bunun rövanşının da sert olmasını bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. geçen gün 4,44 lerden 5,29 tavan seviyesini gördüğü günde işlem hacmi tam 35 milyon tl ye çıkmış...dün bu miktar 15 milyon tl olmuş...şu saat itibari ile de 1,8 milyon tl dir...bu şekilde devam ederse gün sonunda ancak 5-6 milyon tl lik işlem hacmi oluşacak...peki bu işlem hacmi göstergesinin ne anlamı olabilir ??

arkadaşlar hisseler agresif çıkarken uzun vadeli tutmak isteyenler dahi trade amacı ile satış yaparlar bu sırada amacı sadece çok kısa sürede vole vurmak isteyen ky lar da alışa gelirler...bu kısacılar fiyat aşağı indiğinde panik yaparlar ve bu yüzden de bekledikleri karı yakalamayacaklarını anlayınca bu hisseden en kısa sürede kurtulmak isterler...kısacılar fiyat kendi maliyetlerine yaklaştığı anda satıp kurtulma amacında oldukları için hisse her yükselmek istediğinde bunların satışları ile karşılaşır...

bu şekilde bir kaç günde bu kısacılar satışlarını yapıp çıkarlar...daha önce uzuncu olan arkadaşlar ise sattıklarını bu kısacılardan daha düşükten alarak yerlerine koyarlar...

bu süreçte hisse belirli bir süre sonra artık ne yukarı çıkar (kısacıların satışları yüzünden ) nede aşağı iner (uzuncuların alışları yüzünden ) sonunda işlem hacmi çok düşer ve stabil hale iner (çıkışlardan önceki dönemdeki miktarına kadar düşer ) bu durumda artık düzeltme bitmiş olur...kısacıların büyük bir çoğunluğu satıp kurtulmuşlardır son kalanlar da hissenin iyicene durgunlaştığını görünce satıp tamamen çıkarlar....

işte hissedeki bu durgunluk aslında düzeltmenin de bittiğini gösterir...teknikçiler bunu bayrak formasyonu olarak görürler...hisse sonunda çok dar bir aralığa işlem hacim düşüşüyle birlikte sıkışır...işte tam da bu sırada hisse tekrardan yukarıya sıçrayarak çıkmaya başlar...bu sıçramada artık hissenin önünü kesecek kısacılar da yoktur ve hisse bu şekilde başka bir çıkış dalgası oluşturur...

ben biraz önce işlem hacimlerini inceledim...stabil olduğu vakitlerde 3-5 milyon tl lik işlem hacimleri yapıyormuş...işte bu günkü işlem hacmi aşağı yukarı 5-6 milyon tl civarlarına inecek görünüyor....sonrasında biraz daha aşağı inerek 3-5 milyon tl aralıklarına inecektir...

görüleceği üzere 35 15 6 milyon tl olarak işlem hacmi gittikçe inmektedir..kısacası düzeltme sürecinin bitmesine az bir süre kalmıştır...

bu gün hareket marjı da çok kısıtlı ve işlem hacmi de iyicene düşüyor....bu verileri gören bir çok kişi hissenin pilinin bittiğini söyleyebilir...oysa ben bu tür verileri gördüğümde seviniyorum..çünkü neyin yaklaşmakta olduğunu az çok biliyorum..

7. bügün iyice fulledim. hadi hayırlısı.

8. Bundan bir ay onceye kadar in cin top oynargen sayfa yeni arkadaslar gelmis ....hayirlisi. ...bakalim ruzgarlar ne tarafa dogru esecek...

Sayfa 128/347 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •