Sayfa 128/469 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Balmu Yazıyı Oku
    Muhakkak Murat Doğan bey. Paylasimlariniz tespitleriniz var ve insanlara bilgi de veriyorsunuz. Eğer ki göstermiş veya paylaşmış oldugunuz bilgilere ilave biseyler varsa buradan paylasirsaniz herkesin bilgisi olur.
    sayın yatırımcı Genpower jeneratör gerekçeli olarak iflas etti geçmiş sayfalarda bunu paylaştım benim ilave edecek bir durumum yok ben hayali konuşmam belgeyle konuşurum belgede iflası yönünde temyiz edilmesi gereki bunu senin yapacağını düşünmüyorum mahkeme evrakını iyi oku kim temyiz edebilirmiş sonu ne olabilir 358. 000.000 milyona yakın şirketin pasifleri üstüne Genyh borcu müjdata 150 milyon ben pek umudum yok ancak yinede temyiz edebiliriz gerekli başvuru harçlarını bulursak iyi geceler YTD

Bugün Adliyeye uğradım iflasın gerekçeli kararı yazılmış tebligatlar en kısa zamanda postaya verilecekmiş. Geçmiş olsun .. Resmen iflas etmiş oldu... Temyiz şart karar sizin, Temyiz için bana ulaşa bilirsiniz; Sizlerinde yardımıyla bir dilekçe hazırlatıp Batı Adliyesine veriyim... İyi Günler herkese..

Murat DOĞAN

05452990902

muratdogan7887@gmail.com
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

3. şu an için iflas eden bir şirket yok her hangi bir karar da yok resmi olarak yok

4. resmi olarak spk ya yazı yazılmadan mahkeme sonucu belli olmaz

5. gazeteler yazması lazımdı şu ana kadar gerçekten iflas etseydi gazetelerde boy boy iflas etti haberi olurdu bence

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    şu an için iflas eden bir şirket yok her hangi bir karar da yok resmi olarak yok
    resmi olarak spk ya yazı yazılmadan mahkeme sonucu belli olmaz
    gazeteler yazması lazımdı şu ana kadar gerçekten iflas etseydi gazetelerde boy boy iflas etti haberi olurdu bence
    yakında ben atınca görüp ve okuma fırsatınız olacak biraz sabırlı olun elime ulaşmasına çok az kaldı gerekçeli iflasın. Saygılarımı sunarım. Murat doğan

SAYIN DENİZ ben uyak bilgilerimi ve adresimi yurt dışına taşısam cumadan önce mahkeme oraya tepligat yapmadan işlemleri yine yapabilir mi... Ne biliyim ABD NASA ' ya mektup yazıyım gönüllü marsa adam gidecekse ben giderim diyim ? orayada tebligat yapamazlar bu durumda ne olur şöyle geniş bilgileriniz ile beni bir aydınlatsanız...

Gerekçesi Gerekçeli Kararda açıklanmak üzere, tarafların yüzüne karşı karara çıkan bir hukuk dosyasında, gerekçeli karar yazılmış ancak taraflara tebliğ edilmemiş ise, tebliğ edilmediği için kesinleşmeden bekleyen karar -eğer taraflar da herhangi bir talepte bulunmazsa- bu şekilde sonsuza kadar bekler mi, bunun bir süresi var mıdır, tebliğ talep edilmediği için kararın bir süre sonra kendi kendine kesinleşmesi gibi "olağanüstü" bir durum söz konusu mudur?

yani, tebliğe çıkarılmak için bekleyen hazır durumdaki Gerekçeli Kararın bir bekleme süresi var mıdır? sayın deniz uzmanlık alanız diye size sormak istiyorum...ytd

Sayfa 128/469 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •