Sayfa 128/460 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    30/06/2017 tarihinde Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(YKGYO) payları ile ilgili olarak 2,27 - 2,77 TL fiyatından 6.444.109 adet alış işlemi ve 2,30 – 2,77 TL fiyat aralığından 1.663.535 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 30/06/2017 tarihi itibariyle % 21,06 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda verilmektedir
    Zaten dolasimda %44 var yani metro bu dolasimdakinin yarisini ele mi gecirmis pluyor arkadaslar yanlis anlamiyorum dimi ??

2.  Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tesekkur ederim berkay

3. Gökyüzü derken TL bazlı tepesi 6 küsür dolar bazlı tepesini hiç soylemeyim.bakin görürsünüz

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Zaten dolasimda %44 var yani metro bu dolasimdakinin yarisini ele mi gecirmis pluyor arkadaslar yanlis anlamiyorum dimi ??
    Bina en az 1.5 milyonda acikci ekle diğer kalan malın yarısının çoğu 4 ten önce gelmez tabii benim tahminim

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    Buna en az 1.5 milyonda acikci ekle diğer kalan malın yarısının çoğu 4 ten önce gelmez tabii benim tahminim

6.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    Bina en az 1.5 milyonda acikci ekle diğer kalan malın yarısının çoğu 4 ten önce gelmez tabii benim tahminim

Dedogom sey dpgru dimi piyasadaki yani dolasimdaki lotlarin yarisi metrodami ben birayi anliyamadim ?

7.  Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Dedogom sey dpgru dimi piyasadaki yani dolasimdaki lotlarin yarisi metrodami ben birayi anliyamadim ?
    Doğru anlamışsın.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. Herkesi dinle, kendi bildiğini yap.

8.  Alıntı Originally Posted by melih55 Yazıyı Oku
    Doğru anlamışsın.
    O zaman hayirli isler bi adam ne yapmaya calisyor simdi iyicene iskillendim adam sirketi ele gecirecek

Sayfa 128/460 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •