siyasal islamcılar arap ayaklarına yatarak oy verenlerin zihinlerini okşamak için faiz indirme kabadaılığına gittiler ekonomiden anlamadıkları için sonucunu görünce paniklediler adına faiz demeye utandıkları için kur korumalı mevduat dedikleri daha önce denenen millete atılan en büyük kazık olduğu anlaşılınca terkedilen bir uygulamaya gittiler bunuda kendileri bulmuş gibi shirbazlıkmış gibi papağanlarıyla alkışlıyorlar bu kısaca şudur parası olan kazanacak olmayanlarda ödeyecek muhalefet ğartilerini bunu millete anlatamıyorlar ekonomi uzmanları dovizin çıkışının kaçınılmaz olduğunu biliyorlar bu uygulama faizden kat kat daha tehlikelidir siyasal islamcılar kamu ve merkez bankasıyla beraber bu karardan sonra suni olarak dovize satış baskısı yapıyorlar yabancılar borsada sert satışlar yapıp bu fiyatlardan dolar alıyorlar ben milletin dolar satıp bu oyuna katılacağına inanmıyorum millet siyasal islamcıları artık tanıyor ufak tefek doları olanlar satabilir bunun bir faydası olmayacak türkiyede dolar siyasal islamcılarla ikisi birlikte düşeceklerdir bunu herkes net olarak biliyor piyasaları allak bullak ettiler eskiden bir iki ayda devalüasyon bir iki ayda zirve yapar sonuçlanırdı şimdi siyasal islamcılar inat ediyorlar krizin zirve yapmasını geciktiriyorlar ömrünü uzatıyorlar en kötü karar kararsızlıktan daha risklidir bu gün halk ekmek kuyruğunda soğukta ucuz ekmek almak için kuyruğa giren inların yanından geçerken utandım kendimi suçlu olarak gördüm utanç vericiydi ülkemizin bulunduğu iklim ve coğrafyada bu kadar yoksul insanların olması siyasal islamcıların eseridir ülkemiz gazi mustafa kemal ATATÜRK ten sonra ülkemizi hep siyasal islamcılar yönetmiştir ülkemiz bilimde teknoljide sanatta dünyanın gerisinde kalmıştır kişisel düşüncemdir anayasamızın düşünce ve ifade özgürlüğü kapsamındadır
Yer İmleri