Anlaşıldı keko
Anlaşıldı keko
Düşen işlem hacmi vede daralan hareket marjı aslında alım vakti olduğunu ve yeni bir çıkış dalgasının çok yaklaşmakta olduğunu gösteriyor...geçmişte hisselere günlük işlem hacimleri ile birlikte yorumlar yapardım..hareketin zamanlamasını tahmin etmeye çalışırdım..genel anlamda da doğru tahminler yapıyordum arkadaşlar..bu bilgi de yeni başlayan arkadaşlara hediyem olsun...bu tür bilgiler belli bir borsa tecrübesinden sonra oluşuyor arkadaşlar..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Uzun yolu tercih eder diye düşünüyordum ama daha yakın fiyatları önce test etti Bi nevi gol attı olsun böylede güzel oldu neyse ilk fırsatta 160 hatta Bi tık altına çekip engellenemez yükselişine başlayacak diye düşündüm yine
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Hatta şöyle Bi senaryo geldi aklıma o da şimdi geldi önce 166 deyip sonra 162 ye çeker biraz bekletir Bi daha kamikaze dalışı yapıyormuş gibi yapıp 159 a kanat vurup ardından kanat çırpmaya başlar yükseldikçe yükselir yükselir yükselir bu dediğimi su 57 ler de yapıyor Bi benzerini
Cwene bende popüler sektöründe rakiplerine göre daha uygun fiyatla halka arz olması ve sonrasında endeksin dususunde arz olduğu fiyata firsat vermesi sebebiyle ortak olmuştum.
Teknik olarak günlükte takip ettiğim kanal..
Kanal alt bandi bugun ile birlikte 5.kez test edilmiş olup kanal dibinden yine tepki almıştır.Basarabilirsem planım, nakit oldukça kanal desteklerine geldikçe artırıp bilancolar bozulmadikca uzun vade devam etmek..
Cwene formuna ilkkez bugun girdim.Hisse gibi forumuda masallah kıpır kıpır..
Nasipte de varsa olur birseyler..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
https://www.youtube.com/watch?v=gGYk3E2NY1Q
"elektrikli araç şarj istasyonlarında rekabet yüksek..cw enerji de lisans aldı " başlığı ile bir video yayınlanmış...ülkemizde bir çok yerde kurulum yapılmış...istenen her yere de yapılabiliniyormuş...ülkemizden sonra hedef balkanlar ve afrika ülkeleri..güneşin olduğu her yerde elektrik üretme hedefi var...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu üstteki paylaşım Mehmet şimşeğin cb na sunduğu ekonomik eylem planı gibi bişey ges res ve hes lere ağırlık verilecek ülkede hes yapılacak bölgeleri bitirdiler ak parti ilk etapta heslere önem vermişlerdi yatırım malıyeti yüksek ve maliyeti amorti etmesi çok geç olduğundan artık ges ve res lere çok önem veriliyor ortalama 4,5ila 6 yıl arasında döviz cinsinden yatırdığınız para cepte hiç bir reel yatırım böyle hızlı kendini amorti edemez devletin destekleri artarak devam eder önceden de demiştim Türkiyenin 2~3 yıla kadar hes ges ve res lerde elde ettiği üretim tüketimin %80 ini karşılar şu an her yıl ortalama 10 gw Bi ürün üretimi var ve bu bir şekilde sahada yerini buluyoriki üç yıl içinde 20 GW a ulaşır ve bu sadece ges birde resler var
Yer İmleri