Sayfa 129/269 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

Aynen oyle abi. Ayrilma hakki olmasaydi kol bacak keser bundan kacardim. Tavan tavan giden hisseleri kaciriyoruz. Sunu satsamda pegasusa girsem diye hayal kuruyordum. Iki gundur pegasis tavan. Lanet olsun bunlara.
     Alıntı Originally Posted by merlinmer Yazıyı Oku
    Ayrılma hakkına sahip olmama rağmen zor dayanıyorum küfretmemek için, ben şişe grubu kadar adice yönetilen hisseler görmedim. Dün açıklama yapıyor şirket etkilenmeyeceğiz diye artmıyor bile, ulaştırma sektörü kadar düştük onlar bile tavan tavan gidiyorlar. Bunlar belini doğrultamadı yazıklar olsun. Ayrılma hakkıma kavuştuktan sonra daha da şişe veya şişelerle işim olmaz
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bugun 2.64 den ilk girisimi yaptim 2 ay once 5-6 lar konusuluyodu

3. Duserken tavsan cikarken kaplumbaga gibi adi tahtaci vizyonsuz tahtaci cimere spk sikayetimi yazdim umarim ceza alirsin

Hsbc hangi akla hizmet 3.4 milyon aldi cok garip.

https://i.hizliresim.com/2LkUh2.jpg

5.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Hsbc hangi akla hizmet 3.4 milyon aldi cok garip.

https://i.hizliresim.com/2LkUh2.jpg

Bir de bizim maliyetleri düşün. Mantıklı iş yapmış.

Arkadaslar genel kurula katilmak icin e mkk portal girise kayit yaptirmaniz gerek. Ayrica elektronik imzaniz olmasi lazim. Unutmayin.

7.  Alıntı Originally Posted by karabaht34 Yazıyı Oku
    Arkadaslar genel kurula katilmak icin e mkk portal girise kayit yaptirmaniz gerek. Ayrica elektronik imzaniz olmasi lazim. Unutmayin.

genel kuruldan önce 1 saatle -5dk önce giriş yapmalısın
    sanırım görüntülü e genel kurul olmalı
    v.s.

8. Arkadaşlar Taslak Tebliğ askıda kalma süresi 31 Martta bitiyor. Bu tarihe kadar onitebligi@spk.gov.tr mail adresine önerilerinizi gönderebilirsiniz. Ben aşağıdaki metni kaleme aldım ve gönderdim. Siz de aynı fikirdeyseniz kopyalayıp kendi adınıza gönderin. Eski Tebliğe göre fiyat ( TRKCM ) 3,4 - 3,5 Tl civarı olur. Yeni tebliğde üç ayrı yol ortaya koymuş. Bağımsız Denetleme Firmasının değerleme raporuyla belirlenecek fiyat ise 5- 6 tl civarı olur.

------------------------------

Sayın Yetkililer;

Ben Trakya Cam Şirketi hissedarıyım. Hissedarı olduğum şirketin Şişe Cam Şirketi çatısı altında birleşmesi hususu 30.01.2020 tarihinde kamu oyuna basın yoluyla duyuruldu.

Tebliğin yürürlük tarihine kadar birleşme işlemlerinde, şirket yetkili kurullarınca birleşmeye esas herhangi bir bedel ilan edilmemişse, tüm birleşme işlemleri çıkacak olan tebliğ esaslarına göre yürütülmelidir.

Zira Kanun koyucu, 6362 SAYILI SERMAYE PİYASASI KANUNU GEREKÇELERİ Madde- 24 de; düzenleme yapma yetkisini SPK' na verirken bunu, anlaşmazlıkların önüne geçilmesi ve sorunların çözümü amacına dayandırmıştır.

Bu amacın yerine gelmesinde en önemli husus ise, Adil Fiyat Belirleme usülleridir.

Geriye dönüşü mümkün olmayan bir işlem ve açıklanmış bir fiyat yokken eski tebliğ hükümleri ile belirlenecek bir fiyat adil olmayacaktır.

Adil olmadığı içindir ki; yeni tebliğde bu konuda üç ayrı usül ortaya koymuştur.

Yeni Tebliğin Geçici Madde-1' in kaldırılması yerinde olacaktır.

Saygılarımla.

Sayfa 129/269 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •