Sayfa 129/579 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Ersu, Flap, beyaz, İzmir hayvan bitki ürünleri, İzmir et, Pınar su, Pınar et, Konfrut, Kerevitaş, pkent, kent, klimasan, ünye çimento, Adana çimento, tukaş, alkim, deva holding, kaplamin, bimaş, megap, serve, tkuru, tgsas, tyas, tspor, yonga, ekiz, selçuk gıda gibi hisselerin son 2 ay da çoğu yüzde 400 ortalama yükselerek getiride birinci sıralara gelmiştir. Tabi bu kağıtların endeksi yükselttiği de söylenebilir yani aslında endeks 85000 puanda ama bu kağıtlar yüzünden endeks şu anda 101000 görünüyor, o zaman borsa da ki şu an ki çıkış tamamen manipilasyon dan ibarettir.
    gıdalar, pandemi yüzünden bu hale geldi, migrosu bir kaç kez yazdık iyi yerlerden girip çıktık. Ve hale migros devam ediyor. Evet son cümleye katılıyorum. Sen gel milyon lot banka sat, sonra ersu al, endeks 102 olsun her şeyi doğal gör, bencede doğal görünecek bir şey yok.

2. Pddd oranı 0,20 idi şuan 0,41 görünüyor. Neden acaba

3.  Alıntı Originally Posted by ciko45 Yazıyı Oku
    Anlaşılan Kızıldağ ustanın dediği gibi birşey olursa 22 Mayıs'ta olacak...aşağı veya yukarı
    Gözü sanki 5.20 gap nda
    Valla gelirse 6,719 dan dolar almak istiyorum. Daha aşağısı olabilir ama bana göre iyi yerden sattım, bunları takip etmekten iyidir diyerek. 6,719 gelmeyecek gibi duruyor, sanal swap hatları acıyoruz. Bu katarın parası yada virmanı benim hoşuma gitmedi, hatta korkuttu beni. ABD bu işin ağası olarak benim paramın üstüne para olmaz derse ben bilmem merkez bilir.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Borsaya 250 bin kumarbaz geldi. Butun millet saglam diye sanayi hisselerinde. Adamlar onlara tasittirmaya devam ettiler iste, yeni gelen kumarbazlar icin masa actilar. Bunlar borsa dersleri.
    Biz bu şansla yeni açılan masada olsak (acaba halkb'nin zarcısı da orada mı?), korkudan ve utangaçlıktan diyemiyorum.......

Alıntı Originally Posted by timgery Yazıyı Oku
    Pddd oranı 0,20 idi şuan 0,41 görünüyor. Neden acaba
    Tahsisli oldu ya.

Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Biz bu şansla yeni açılan masada olsak (acaba halkb'nin zarcısı da orada mı?), korkudan ve utangaçlıktan diyemiyorum.......
    Yatirim amacli degil de kumar amacli borsa olunca devamli dusunup bulmak zorundasin kumarbazlarin ne yapacagini. Baska yolu yok.

http://share.matriksdata.com/Images/...1722122250.png

8. Bugün 60 günü geçti, pandemi geleli. 60 gündür ilk kez yatırım yapan birini gördüm, yavaş yavaş açılıyoruz demek ki.

Tuncay Turşucu dün güzel yazmış. diyor ki pandemi 2.çeyreğin başlarında netleşti, abd ve avrupa bizde dahil. ikinci çeyrek 30 haziranda bitiyor, buraya kadar sorun yok, fiyatlandı alındı ve satıldı. ancak bu iş uzar da 3.çeyrek yok hükmünde görülürse işler değişir.

Sanırım bu yüzden aynı çizgide bekliyoruz.

Pandemi 3.çeyreği alacak mı verecek mi.

Sayfa 129/579 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •