Sayfa 129/805 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. TKFEN bok çukuruna inmesinde hissedarlarının sessiz beklemelerinin de payı var.

Diğer hisselerde millet otu boku yazıp çiziyor Retweet/Like/Comment internette farkındalık sağlıyorlar.

SPK bile bazı konuları sadece benim ilettiğimi söylüyor ve haberlerin/duyumların/söylentilerin KAP doğrulanması için "tirajın" önemini belirtiyor.

Örneğin bugün basın açıklaması aracılığıyla Toros Tarım ile IBM işbirliği haberi yayınlanıyor ancak TKFEN hissedarları;

-IBM patronu Bill Gates zaten Türkiye'den tarım arazileri topladığına dair haberler var demiyorlar,
    -IBM danışmanlık falan NYSE'de halka arz için de belki görüşmeler yapılıyordur demiyorlar,
    -IBM sürdürülebilirlik vs. ülkede sadece Toros Tarım ile çalışmayı seçmiş demiyorlar,
    -Pivot Bio şirketinde TKFEN Ventures ile zaten ortaklar ne iş demiyorlar.

Detaylı Tweetler atıyoruz ancak yeterli farkındalık sağlanmıyor:

https://twitter.com/LiberalBorsa/sta...45013118492673

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Liberal Yazıyı Oku
    TKFEN bok çukuruna inmesinde hissedarlarının sessiz beklemelerinin de payı var.

Diğer hisselerde millet otu boku yazıp çiziyor Retweet/Like/Comment internette farkındalık sağlıyorlar.

SPK bile bazı konuları sadece benim ilettiğimi söylüyor ve haberlerin/duyumların/söylentilerin KAP doğrulanması için "tirajın" önemini belirtiyor.

Örneğin bugün basın açıklaması aracılığıyla Toros Tarım ile IBM işbirliği haberi yayınlanıyor ancak TKFEN hissedarları;

-IBM patronu Bill Gates zaten Türkiye'den tarım arazileri topladığına dair haberler var demiyorlar,
    -IBM danışmanlık falan NYSE'de halka arz için de belki görüşmeler yapılıyordur demiyorlar,
    -IBM sürdürülebilirlik vs. ülkede sadece Toros Tarım ile çalışmayı seçmiş demiyorlar,
    -Pivot Bio şirketinde TKFEN Ventures ile zaten ortaklar ne iş demiyorlar.

Detaylı Tweetler atıyoruz ancak yeterli farkındalık sağlanmıyor:

https://twitter.com/LiberalBorsa/sta...45013118492673
    50 lirayı hak eden bir tek Maxi ortak var. Etkili olur-olmaz başka mevzu ama en azından çaba göstermekte yapılan işin hakkını vermektir. Benim twitter hesabım yok olsaydı tam destek verirdim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Pivot bio %1.54 payımız var. Gübrede kimyasal gübreyi bitiren ürün ile devrim yaptı. Geçen yıl 425 milyon dolar deger üzerinden 6.5 milyon dolar olan payımız, 2 milyar dolar degerlemede kaç milyon dolar oldu kaç kişi bilir bunu....Şirkete kalsa bunun duyulmasını bile istemez orası kesin....

4. Yaa bu pandora ne is yapar kardesim. Ne bir yol haritasi ne aciklama hicbir sey yok anasini satayim. Tipitipi gostermelik oturttular o koltuga herhalde. Alkim en sessiz sirketlerden biridir. Hissedarlar ortalikta gorulmez. Onlarin bile patronlari cikip soyle soyle yapacagiz. Gubreden su kadar gelir bekliyoruz. Sodyum sulfat uretimimiz su kadar yatirimla su kadar artacak. Rakamlar su sekilde diye aciklama yapiyor. Bu dinazor surusunde tik yok.

O kadar tahmin edebiliyorum ki bunlarin kafa yapisini. Yasli bunaklar vardir boyle. Asiri menfaatci, kucuk hesaplarin adami olan sark kurnazı sonradan gormeler. Kendi 3 kurus menfaati icin gemiyi batirir. Bunlar da kesin bu kafada.

Enka'nin piyasa degeri tekfen'i 12'ye 13'e katlamıs adamlar hala yok senfoniymis yok vakifmis kendi egolarini tatmin ediyorlar. Ikisi denk sirketti. Hatta enka, tekfen'in alt yuklenicisiydi kirikkale rafineri insaatinda 40 yil once. 3 senedir ihale alamadi gerizekalilar. Kendi basina 1 tane bakkal dukkani isletemeyecek herifler sirketin en ust pozisyonlarinda. Parcalayip satsan 1.5 kilyar dolar edecek sirket borsada 500 milyon dolara islem goruyor hala mal mal duruyorlar.

Sorsan 50 yillik insaat sirketiyiz derler Insaat'tan surekli zarar yazarlar. Bi tane stadi yapamazlar. Rusya'da havalar sogumadi derler zarar yazarlar. Tarim kolunun zaten tarihinde kar yazmisligi yok.

5. Sayin cortexjam sayin liberalin twitlerin altinda desteklerinizi bekliyoruz , ya kimse kalmadi kagitta kucuk Yatirimci olarak ya da herkes halinden cok memnun . Itiraz eden isyan eden yok . Pandoraya linkedinden de tacize basladim sirada Instagram falan . Twitter da zaten takipcilerimden utanir oldum , bunlar icin ayri hesap acmak farz oldu . Hirsiz tekfen diye hesap actim Cemal Aga begenmedi sildim , Yeni bi tane acmak lazim . Yazamiom fazla es dost tanidik takip edio rezil olduk millete

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin cortexjam sayin liberalin twitlerin altinda desteklerinizi bekliyoruz , ya kimse kalmadi kagitta kucuk Yatirimci olarak ya da herkes halinden cok memnun . Itiraz eden isyan eden yok . Pandoraya linkedinden de tacize basladim sirada Instagram falan . Twitter da zaten takipcilerimden utanir oldum , bunlar icin ayri hesap acmak farz oldu . Hirsiz tekfen diye hesap actim Cemal Aga begenmedi sildim , Yeni bi tane acmak lazim . Yazamiom fazla es dost tanidik takip edio rezil olduk millete
    Tekfene ortak olduk, telef olduk diye bir hesap aç ortak. Ben bir aralar tekfen yatırımcı platformu diye bir sayfa açmıştım. Dikkat çekici olur ama asla, küfür, hakaret yazma, bazen ince bir dokundurma küfürden beterdir.

7. elimden geldiğince sosyal medyadan destek olurum kendimce ortaklar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    THY nin -10 milyar döviz pozisyonu var yükseliyor. Trilyonum olsa 1 lot almam, piyasa resmen mantık dışı hareket ediyor.... Toros dendi bugün 2 milyon ton gübre, tonuna 500 dolar desen 1 milyar dolarlık ciro yapacak şirket ama yüzüne bakan yok....

Sayfa 129/805 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •