Sayfa 129/1005 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Viop L

1. İbrahim Öztürk
    @profiozturk
    Dövize, seçimden sonra el konulacak?

Büyük bir kamu bankası bugün bir müşterisine sadece 300 $, Türkiye Finans ise 400 $’lık tasarrufunun 200 $’ını veremedi.
    (Banka adını da şubesini de söylerim)

Türkiye fiilen iflas etti.
    İthalat durdu.
    Döviz bitti.

secbul buralardaysan bak bakalım bu vatandaşın yorumuna.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Merkez Bankası'nın altın rezervi son 1 haftada 28,9 ton azaldı.
    Bi Merkez bankası altın satıyor diyorlardı globalde bizimkiymiş demekki

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İbrahim Öztürk
    @profiozturk
    Dövize, seçimden sonra el konulacak?

Büyük bir kamu bankası bugün bir müşterisine sadece 300 $, Türkiye Finans ise 400 $’lık tasarrufunun 200 $’ını veremedi.
    (Banka adını da şubesini de söylerim)

Türkiye fiilen iflas etti.
    İthalat durdu.
    Döviz bitti.

secbul buralardaysan bak bakalım bu vatandaşın yorumuna.
    Arkadaşım 500k euro istedi bu sabah, çat diye verdiler. Özel bir banka yer ankara. Yani tabi 1 anektod ama bende pek sıkıntı olduğu intibası uyanmadı.

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    çıkarsa sorun yok....çıkmaz ise sert hareketlere gebe her ikşi durumda da........

6279.............................tekrar şort........................
    evet şortları da kapadık......flat az izleyelim maceraya gerek yok ......Erdoğanın sesini duysak rahat poz alırdım ama......BİG dayu neder bilemiyorum......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Bankadan dövizimi almak istiyorum diyorsan amenna diyip veriyorlar. Yeterki hesapta boşta durmasın KKM bağlamaya teşvik ediyorlar ama çekicem diyorsan hayhay hemen hazırlarlar kasada yoksa öbür gün gel derler en fazla. Sosyal medyada yaygaya koparan çok yok 300$ verememiş banka falan.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    canlı canlı 5000 long gördüm, eski zamandı ama çok büyük paraydı tabi. Yani olur olmaz diye bişey yok da üste oynama mevzu küçük piyasada kesinlikle olabilir özellikle böyle hacmin öldüğü zamanlarda.
    eski güzel günlerde oluyodu o işler..
    ben bugünkü reel durumdan bahsediyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bigie pozisyonunun büyüklüğü 37 milyon 800 bin TL, senin dediğin 5.5 milyon gerekli olan minimum teminat- yani aracı kurum ekstra bi teminat uygulamıyorsa.. tabii ki geride en az bunun 3-5 katı daha teminat olduğu belli, öyle rahat ki.. işte bigie böyle büyük bi oyuncu, fiyat yüzde 1 oynasa 400.000 TL fark ediyor, yüzde 5 yakalasa 2- 3 mlyon TL bir araba alır kayın pederine, o akşam hem de..

bu anlattıklarının tamamen üfürme olduğunu reel olarak işlem tecrübesine sahip birisi rahatlıkla anlar, ama inanan da çok oluyo gördüğüm kadarıyla.. şöyle bi temel gerçek var, piyasayı yapanlar her kimse, algoritmaları çalıştıran her kimse onlar, böyle 600-700 kontrat pozsiyonları asla affetmez, dışarıdan biri gelip vadeli tahtasında böyle bi pozisyon açarsa, zaten işi gücü bırakıp onun üstüne oynar, gerekirse bir hafta boyunca sert aşağı gider, parasal olarak yada psikolojik olarak nereye kadar sıkıştırabileceğini muhakkak surette test eder.. başka türlüsü mümkün değildir
    Karakemal ,

senle aynı düşüncelere sahip olduk ilk defa
    kaç gündür bende kırmadan anlatmaya çalışıyorum ama bizim milletimiz goy goyu seviyor.
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşım 500k euro istedi bu sabah, çat diye verdiler. Özel bir banka yer ankara. Yani tabi 1 anektod ama bende pek sıkıntı olduğu intibası uyanmadı.
    Önümüz seçim olduğundan iktidar din ve milliyetçilik üzerinden karşı tarafa sallıyor , muhalefet ekonomi üzerinden sallıyor.Bu yüzden bu tür haberler seçim bitene kadar çok olur.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 129/1005 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •