Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
Arama sonucu : 119 madde; 97 - 104 arası.

Konu: duz dunya teorisi hakkinda sohbet- tartisma- degerlendirme vb..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by wise Yazıyı Oku
    dünya düzmüş lakin duvar sadece antarticada mı varmış ya da sadece kutuplarda mı..?

doğu batı yönündeki duvarlar neredeymiş, okyanusta gemiyle gidiyorsunuz hop dünya bitmiş geri dön..!!

dört bir yan veya fırdolay her tarafı açık olmalı tabii nerede düzlem veya dünya bitiyorsa...?

düz dünya haritası bu yani doğu batı yönünde duvar yok dünyayı tepsi şeklinde düşünrsek çevresi buzullarla kaplı. yani düz dünyadada doğ batı yönünde ilerleyip başladığın yere dönebilirsin. macellan bunu ypamıştı zaten.
    ama kuzey güney yönlü dünyayı dolaşan birisini gösterin bende inanayım size....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

dünya dönmüyor uzatmayın...

daha mı iyi bileceksiniz.. hee heeeeee..

3. şimdi dünya düz dediler...araştırayım dedim..düz ise kare, diktörtgen, üçgen, daire veya yamuk herneyse...mutlaka bir kenarı vardır...yanıma halat vesair tüm araç gereçleri aldım...kenara kadar gittim..aşağıya sarkıp altında ne var acep dedim..neyse uzun uğraşlardan sonra kenardan (sanırım antartika) halatla sarktım aşağıya..birde ne göreyim alt tarafta sarı bir ÖKÜZ uyuyor...uyandırmayayım dedim...sağa sola bakarken...sarı ÖKÜZ beni hissetti galiba..hafif silkelendi..ben korkup hemen kendimi yukarı attım..haberlerde Çanakkale'nin sallandığını duydum...bir karar aldım..aşağı inip sarı ÖKÜZ'ü bi daha kızdırmayacam...memleketin hali...
    clandras'ı google'dan tıklayın yaşadığım yeri görün...

Yeni bir konu actim. Sohbet e bekliyorum arkadaslar..

IGA, kopruler, sehir hastaneleri, nukleer santral vb. hakkinda sohbetler...
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=3061

5. ne tesadüftürki birleşmiş milletler bayrağıda düz dünya şekli tasfir edilmiştir
    ilginç bir tesadüf
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Bir de 100bin feet e balon yollaniyor, o balon da basinc azalmasi ile tepe noktasinda patliyor ve kamera asagiya iniyor, bunu daha da yuksege cikartabilecek bisey yapilamaz mi, bir de enteresan gene fuze gonderiliyor, fuze bir noktaya kadar surekli cikiyor bi noktada ani duruyor, sonra da inise gecmekte.. bunlari da dusunelim.....

Koskoca bir nesli televizyon yayınlarında ki subliminal mesajlarla kandırdılar,

yetmedi
    reklam aralarında bile kafa bırakmadılarr ...

Halbuki gerçekler bambaşka ...
    https://www.youtube.com/watch?v=7DdVj_qfVlU

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    öncelikle başlığı açan üyeye ve katılımcılara teşekkür ediyorum

bu başlığı ve paylaşımları okuyunca 2000 yılında izlediğim ve etkisinde kaldığım bir filmi anımsadım, jim carrey nin the truman showu hafızamdan silinmiyor. nasıl silinsin ki ?

bazen gerçekten bir matrix in içinde yaşadığımızı aslında yaşadığımızı sandığımızı düşünüyorum. herşey bize gösterilen bir algıdan mı ibaret ? aslında gördüğümüz sanal bir alem mi ? yani aslında gördüğümüzü mü zannediyoruz. herşey allahın hayalindeki bir serüven mi ?

sanrım böyle düşündüğümde allaha olan inancımı kaybetmiş olmuyorumdur, çünki bilmiyoruz herşey tanrının kafasında yoktan varettiği bir hayalden ibaret olabilir, yani hayatlarımız kederlerimiz sevinçlerimi savaşlarımız başarılarımız kayıplarımız hayal kırıklıklarımız herşey ama herşey onun kafasındaki bir hayal.

ben yoktan var ettim ve hiçbirşeyi örnek almadan yaptım diyor ayette ! işte buna takılıyorum

yoksa hepimiz matrix benzeri bir faunusun içinde uyutuluyormuyuz ?

mesela görme olayı nasıl gerçkleşiyor ? aslında herşey karanlık maddeyle kaplıymış evrende ? ancak ışık ortaya çıktığında renkler ve şekiller anlam kazanıyormuş ?

öyleyse aslında asıl gören varlık kim ? yada bize gördüğümüz renkleri şekileri anlamlı kılan geri plandaki varlık kim ?
    milyonlarca şekli rengi detayı etten aminoasitlerden kıkırdaklardan ve sudan oluşan bir yapıyla nasıl teşekkül edebiliyoruz. bence görme denen olay işin en derin sırrı !
    aslında bazı fizikçilerin savunduğu gibi hepimiz birer frekansmıyız ? yada gördüğümüz herşey birer frekans dalgasımıyız ?

“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •