Ben umutluyum birader
umutluyumki buradayım
yeni satın alma veya ortaklılar ile beklentilerim devam ediyor
bölünsün bi bakalım hem derinlikte artmış olacak
Ben umutluyum birader
umutluyumki buradayım
yeni satın alma veya ortaklılar ile beklentilerim devam ediyor
bölünsün bi bakalım hem derinlikte artmış olacak
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
09 Nisan Perşembe saat 19:03 buraya not düşüyorum. Yıllar sonra okuyan bu günlerimizden haberi olmuş olur. Kapanış fiyatı 5,69 lira
Borsanın yükselişe geçtiği sırada bedelsiz haberi ekranlara düştükten sonra bizler hissenin yükselişini beklerken Pazartesi, salı, çarşamba ve Perşembe günü sanki sağanak yağmuru varmış gibi BEŞ ARACI KURUM satışlarını sıra ile sanki kendi aralarında anlaşmışlar gibi portföyünde bulunan 2.148.000 adet hisseyi piyasaya dağıttılar.
Hisse bu şekilde farklı onlarca kurum ve kişilere geçmiş oldu.
Pazartesi, salı, çarşamba ve Perşembe günü birçok hisseler tavan tavan diye koşarken CEOEM Şirketine ait hisselere sağanak şeklinde satışlar hakim sürdü.
Böyle bir ortamda şirketten dört gözle beklediğim bir açıklama gelmedi. Belki bir haber gelir ve hisse durulur diye bekledim.
Ama nafile, bedelsiz beklerken dünyanın zararına katlandık.
Dört gün içinde Aşağıda isimleri yazılı bu Beş aracı kurum 2.148.000 adet hisseyi hangi düşünce birliği içinde piyasaya sıra ile satarak dağıttılar.
Kendimce Kör Düğüm olup cevabı çok karışık olup beş aracı kurum (Finans-Citibank Yabancı, Alnus, Ata, Garanti ve İş ) neden hisseleri piyasaya bu şekilde farklı onlarca kurum ve kişilere dağıtmış oldular.
Satan 5 kurum şunlardır.
Finans: 697.783 adet / 5, 764 TL
Alnus: 449.429 adet / 5,800 TL
Ata : 442.250 adet / 5,988 TL
Garanti: 311.446 adet / 6,351 TL
İş. : 246.957 adet / 5,322 TL
Kalben yorum yazarsanız sevinirim.
Son düzenleme : Serçe; 09-04-2020 saat: 20:15.
Bu zamanda mazlumun ahını alırlarsa o parayı yiyemezler korona gider onları bulur , korona boğazlarına çöreklenir.[emoji40]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket halka açıldığı dönemin kap raporunda 6.800.000 adet hisseyi 4,80 TL fiyat ile arz edileceğini, ve yine 6.800.000 adet hisse miktarının % 25 ine tekabül eden 1.700.000 adet hissenin de satışa hazır hale getirileceği yazıyormuş.
Son dört gün içinde tahtayı sınırlı seviyede tutarak yapılan satışların 1.700.000 adet kısmı halka arz olunan hisseler olabilir diye düşünüyorum.
Başka şeyde olabilir.
Sanki ikinci bir arz ile 1.700.000 adet hisse satılmış olabilir mi?
Bu durumda toplam arz miktarı 8.500.000 adet hisse olup, halka açıklık oranı % 36,17 den % 45,21 e ulaşmış olabilir mi?
Son düzenleme : Serçe; 09-04-2020 saat: 21:23.
Yok şimdilik öyle birsey
yani 1,7 mılyon satılmış falan değil
şu açıdan bakarsak satan sattı malını
citi de bugün bitirdi gibi
el değiştiriyor açık bir sekilde sabretmek gerekir
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
bu miktarda bir hisseyi kucuk yatirimciya dağıtma ihtimalleri sıfır.
takaslarda çok açık bir degişim var. fiktif islem olma ihtimali olabilir ! ama degilse el degistiriyor demektir.
Yer İmleri