Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
bir halt olacağı yok.
Hep böyle birileri çıkıyor içindme birakiyor ;) kasım ayında seni bulacağım söz ;) ıyi yada kötü .. şimdi böyle dedin ya ölsem çıkamam .
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam zaten çıkmak yerine toplaman daha mantıklı olur şirketin bugüne denk gelen cirosu ile bu son aldığı 52.000.000 lik işlerini karşılaştırırsan ve ortalama kar marjını hesaplayıp aldığı iş oranıyla çarparsan 2018 in en yeni bomba hissesine ulaşırsın gerek 2018 ilk çeyrekte açıklayacığı bilanço olsun gerek teknik analizi olsun endeksteki en mükemmel zemine sahip
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haftaya iyi olur gibi teknik çalışıyor sıkıntı yok artık 2,00 denemeleri olabilir ben 1,87den bıraktım başka bir hisse ile devam ediyorum arada gelirim bu hisse çok yıprattı ama kar ile yoluma devam ediyorum görüşmek üzere fiyat olarakda piyasanın en ucuz hisseleri arasında ama çok bekletip yıpratıyor
Benim anlamadigim 2013 de halk aRZ olmuş.operasyon yiyeli 2 seneyi geçti..b grubunda açığa satış serbest..Lotu A..hiçbir oyuncunun dikkatini neden çekmez..isteseler 1 M lot ile tavan tavan götürürler..acaba neden hiçbir oyuncu bu tahtaya bulaşmak istemiyor..ya batacagiz yada büyük bir oyuncu tarafından kontrol altında kimse yanasmiyor. Bakalım sonu ne olacak..eskiden 2.40 derdi ara sıra şimdi onuda demiyor.hep aynı kurumlar Lotu çeviriyor..danislikli satışlar..patronlar bile birbirine 2.40 satış yaptılar..Endeks 70 binlerden 110 binlere geldi yine tık yok..Ama unutmayın 2.5 sene oldu bi 2.5 sene daha beklerim .kynin en büyük silahı sabırdir..allahtan hiç ihtiyaç duymayacagim param bağlı..hatta 1lere felan düşersen diye yüklü alım için vakitte bekliyorum..bakalım zaman ne getirecek..o Canaga götürecek bir babayiğit cikacakmi
"""Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""
isleri iyi gorunuyor kıs geldi aldıgı isler cogaldı aksamda sabahta 15-20 milyonluk is daha alır haberi gonderir 2.20 lere dogru yukselebilir
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
Bence büyüklerin bu hisseye girmemesinin sebebi 2013 ten bu yana açıklanan bilançoların rezalet olmasıdır ancak dediğiniz gibi bu son aldığı işlerle hissede bir umut ışığı olusmus durumda
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"""Kafeslerde doğan kuşlar özgürlüğü günah sanırlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanların yeryüzünde olmayan hayalleri vardır."""
Yer İmleri