Sayfa 130/616 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bu adamlarin borsada isimleri cikmis,kimsenin guvenmedigi bir firma.Sahipleri borsada hergun alsat islemi yapiyorlar.spk diye bir kurumda ne yazikki yok gibi.milleti bedellilerle soyduran bir duzen var.Kisacasi bu ulkede borsa yatirimcisi olmak,yilanla yataga girmek gibi birsey.

2.  Alıntı Originally Posted by Semih66 Yazıyı Oku
    Bu adamlarin borsada isimleri cikmis,kimsenin guvenmedigi bir firma.Sahipleri borsada hergun alsat islemi yapiyorlar.spk diye bir kurumda ne yazikki yok gibi.milleti bedellilerle soyduran bir duzen var.Kisacasi bu ulkede borsa yatirimcisi olmak,yilanla yataga girmek gibi birsey.
    Yıldız pazardaki şirketlerde, genelde şirketlerin yukarıda nereye gideceği konuşulup yazılır .polhoda nereye düşeceği konuşulur .ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3. Burada altın kural:şirket yukarı çıkarken nereden olursa olsun, çıkıp beklemek. Mutlaka geri geleceğini iyi bilmek gerekiyor. Ytd

4. Piyasa bozucu hareket olmadığı
    sürece (konusu suç teşkil etmeyen eylem) Şirketlerin serbest piyasa hareketlerine spk karışmaz. Aşağıda düşer, yukarıda çıkar. Bu spk yi bağlamaz. Spk polho yu niye bulduğunuz yerden satıyorsunuz, niye Polho hissesini elde tutmuyorsunuz diye millete ceza yazacak hali yokya. Spk ya kızan boşuna kızıyor. Büyük yatırımcılar uzun vade Polho hissesi taşımak istemiyor. Alan % iki, üç kârla satıp,tekrar aşağı yöneliyor . tekraren aynı hareketi yapıyor. Bu spk nin kurallarına aykırı değil. Ytd

5. Arkadaşlar sağolun herkes kendi fikrini açıklamasıni yapmiş bu cio son 1 ayda 20 kap haberi yolluyo hissede 1 kademe yukarı gitmiyo haberler de öyle böyle degil yani biliyosunuz bunların bu hareketiyle sahtekar oldugu açık ve net yatırimci cekip hisseye bağlamak benim bunlarla ilgili fikrim holdindingi satmalari böyle beceriksiz bir yönetim olamaz 2.10 dolara satıldi boyanin yarisi dolar ozaman 3.10 liraydi nerden nereye 7 yıl olmuş arsasina çivi çakilmamis onu gectim anlasmaya bak %34 vermişler bunlara ne diyelim daha zamanları var demekki hayırlısi bakalım.

6. Hissenin yükselnesini bekleyen varsa cio yu beklesin kap haberi gönderdiginde 😊😊😊

7. Vatanını düşünmüyosan git dolar al millet akılli satti gecen hafta koydu dolara helal olsun bol kazanclar diliyelim

8.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Kardeşim bu arada KUTPO ya baktım biraz da resmen sebepsiz bir operasyon yemiş gibi duruyor. Sen biliyorsan 2020 marttaki artışın sebebini söyler misisn? Benim dikkat ettiğim Özkaynak karlılığı, fd/fvök, fk pd ıvır zıvır ne varsa bi gelişme göstermemiş. Satış haberi mi geldi ne oldu? Operasyon yiyen reysas, hubvc, sayas, pengn gibi hisselerden de değildir sanırım.
    Evet kendim cevaplayayım o hisse ciddi operasyon yemiş. Abdullah taşçı hatta isim de vereyim. Kişi hisseyi 8 den 50 ye götürmüş sonra sokmuş millete. Rasyolarda bir değişiklik yokken çakalın biri gözünü dikip para kaldırmış. Olay bu.

Sayfa 130/616 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •