Sayfa 130/1049 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1. Yatırım işi cesaret işi. Mart ayında bir depo benzin parasına aldığım Ripple 100 kat, Nxt 50 kat, Verge 700 kat artış göstermiş. 35 yaşımda emekliliğin keyfini sürecekken, dolarla, tl faiziyle vakit kaybetmişiz resmen. Bu fırsat bir daha ayağıma gelir mi bilmem ama bu defa gelirse affetmem. O yüzden şimdi sadece Komodo'ya odaklandım. Dünden beri değişim $8,17 USD (41.33%), sessiz sedasız yükseliyor.

2. Komodo, Neblio, Asch, Waves, Ripple, Verge, Sia, VeChain, Dragonchain, 0x(ZRX), Chainlink, İExec RLC, Neo, Oax,
    Oceanlab, Upfiring. Bunlar şuanda sıfır maliyetle elimde olan coinler. Bugünkü değerleri şimdilik 15000 usd. Ayrıca bir miktar eth var, onu da birkaç coin/token'e dağıtıp kenara kaldıracağım. Sayın Dudu'nun dediği gibi sormamız gereken soru, "ucuz ne kaldı?" Herkese bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Yatırım işi cesaret işi. Mart ayında bir depo benzin parasına aldığım Ripple 100 kat, Nxt 50 kat, Verge 700 kat artış göstermiş. 35 yaşımda emekliliğin keyfini sürecekken, dolarla, tl faiziyle vakit kaybetmişiz resmen. Bu fırsat bir daha ayağıma gelir mi bilmem ama bu defa gelirse affetmem. O yüzden şimdi sadece Komodo'ya odaklandım. Dünden beri değişim $8,17 USD (41.33%), sessiz sedasız yükseliyor.
    vallahi öyle, dolar tamam teminatımız ama ben %5 paramı koinlere gömdüm pişmanmıyım asla. bu sabah sadece BCH den %60 kırdım,IOTA hiç bahsetmeyim. bu sene koyduğum 2. el araba parası seneye TIR aldırır bana )) eve TIRla gidip gelirim artık hahaha

4. BCH delirdi bir günde %80 yapıyor erken sattık. %60 kar artık az geliyor.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Arkadaşlar ben teknik analistim. 3 ay önce deneme-izleme için BTC/USD'de bir sistem kurmuştum şu ana kadar çok iyi çalışıyor. BTC/USD'de geçmiş aylarda 7700 civarından sat oluşmuştu ve 2800 civarlarına düşüş ve sonra 3.200 civarndan yeniden AL sinyali oluştu ve 19.000 civarına kadar yükseldi. Bu haftada yine 19.000 USD civarı yeniden SAT'a geçti sistem ve şu an bakıyorum 16.525 USD'de hareket ediyor..
    FAKAT ben bitcoin konusunda bilgi sahibi değilim. Eksiğim bu, biri bana "şu yatırım aracı için iyi bir sistem kur parayı götürelim desin" yeterli benim için. Sistemin kralını kurarım. En iyi bildiğim iş hangi yatırım aracı olursa olsun farketmez, güvercin takla attıracak sistemi kurmam yarım günümü ya alır, ya almaz. Bitcoin konusunda bilgili bir arkadaşla gerekirse yüz yüze görüşerek birlikte iş yapabilirim bu konuya açığım. Özelden yazışma şeklinde olursa daha iyi olur. Herkese bol kazanç, teşekkürler.

6. Sn seçbul
    2-3 yıl vadeli dogecoin alıyorum
    Al satlık değil doge için dezavantaj bitmicek olması yazmıştın sence 2-3 yıl vadeli tutmalımı? Düşüncelerini merak ediyorum sygılar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. https://i.hizliresim.com/NOP7NO.png

Doge sakin kaldi

Zec sc guzel kosuyor.

Ama btc uzerinden bakinca.

Biraz kimildanma bile
    Btc bazinda yuzde 10 .

Inatla bekliyorum. Doge da.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/NOP7NO.png

Doge sakin kaldi

Zec sc guzel kosuyor.

Ama btc uzerinden bakinca.

Biraz kimildanma bile
    Btc bazinda yuzde 10 .

Inatla bekliyorum. Doge da.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    BCH'yi atlamayın tam bir serseri sürekli BTC ye ters işler yapıyor. Bugün %80 yaptı.İNANILMAZ

Sayfa 130/1049 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •