5 gün önce bütün pozisyonlarimi kapattım ..hepsinide karlı bir şekilde ...diye sevinirken ...TSKB hisse sat viop al yapacağıma ...viop al hisse al yaptım..o arada daha önceden aldığim TSKB leri sattım ....poziyon kapandı ama yanlıslikla aldığım 50 bin TL lik TSKB yi satamadim.cunku aldığın gün satamiyormussun...5.gindur taban yiyor şaka gibi ...hayatımda ilk defa böyle faka bastım...800 bin TL'lik arbitraj islemindrle 15 bin kar yazdı ...50 bin lik hisse şuan 25 bin TL zararda kafayı yiyeceğim...
Çok geçmiş olsun, brüt takastaki hisse aynı gün satılamıyor, arbitraj hisseleri de yüksek volatiliteden dolayı genelde brüt takasta oluyor.
Ben de geçenlerde pozisyon kapatırken kontrat sayısı kadar hisse satmışım (100 katı satmam lazımken), pozisyon kapandı diye sevinirken baktım elimde hisse dolu, 10 dakika kadar geçmişti ve fiyat düşüyordu, neyse biraz altından satabildim ama zaten arbitrajda küçük karların peşindeyiz bu şekilde yapılan hatalar bütün karı götürüyor.
Afiyet olsun...
ay sonu güzel oran kalmadı.
PPF alıyorum her gün viop dan gelen parayla.
skbank bugünde tabandan açılış yaptı.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
tskb tabanda 206 milyon lot satış da bekliyor.
bist deki tüm hisse miktarının 6 da biri.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Fiziki teslimin kalkacağı iyice dillenmeye başladı.
Bu durum bizim açımızdan bir şey değiştirecek mi ?
Yaparlarsa yüklü long poz.u olanlar, o gün itibariyle pozisyondan kurtulmuş mu olacak?
Yer İmleri