Sayfa 130/635 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 5073 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. yatırımI her şeyi tamam çnller gelsin kapışsınlar iyi olan Kazansın :D fidanı dikmiş büyütmüş tam meyvelerini topalayacak, yok çinliler geliyor yok bilmem ne alayı gelsin :D

"Türkiye
    ve Romanya'daki dört fabrikamızda ürettiğimiz tüm araç
    modellerinin 2025 yılına kadar elektrikli versiyonlarını
    da piyasaya sunarak otomotiv tarihinde yeni bir dönemi
    başlatacak olmanın da heyecanını şimdiden yaşıyoruz.
    Böylece yüksek kaliteli, esnek ve verimli üretim kabiliyetimiz
    ile 2025 yılında toplam üretim kapasitemizi de 900 bin aracın
    üzerine çıkarmayı hedefliyoruz."

"Ar-Ge yatırımlarımız ile, özellikle elektrikli ve hibrit araçlar
    konusundaki küresel elektrifikasyon stratejileriyle uyumlu
    olarak ilerliyoruz. Binek araçlardan ağır ticari araçlara kadar
    satışlarımızın büyük bir kısmının 2040 yılına kadar kademeli
    olarak sıfır emisyonlu olmasını planlıyoruz. 2040 hedefimize
    uyum sağlamak için elektrikli araçlar ve içten yanmalı
    hidrojen motoru dahil olmak üzere çeşitli projeler üzerinde
    çalışıyoruz. Uzun mesafe kullanımlar için tasarladığımız
    hidrojen motorumuzu ilk kez ateşledik ve Fransa’nın en önemli
    ticari araç fuarı Solutrans’ta dünyaya tanıttık. Elektrikli araçlar;
    aynı zamanda batarya teknolojileri, şarj altyapısı, yazılım
    ve bağlantılı araç sistemleri ile ilgili de birçok çalışmamızın
    temelini oluşturuyor. Bu önemli alanlarda stratejik adımlarla
    ilerleyerek müşterilerimizin işlerini kolaylaştırmak ve onlarla iş
    birliğini sürdürmek amacındayız."

"ilk tam elektrikli kamyonumuz
    E-Truck’ın 2025 yılında yollara çıkmasını planlıyoruz. Sıfır
    emisyonlu taşımacılık hedefimize bir adım daha yaklaşmak
    amacıyla elektrifikasyonun yanı sıra hidrojen teknolojisine
    de odaklanıyoruz. Bu kapsamda, geleceğin mobilite
    çözümlerine öncülük etme vizyonuyla Avrupa Birliği’nin
    Ufuk Avrupa fonu ile desteklenen Sıfır Emisyonlu Taşımacılık
    Ekosistemi projesine hidrojenle çalışacak ilk yakıt hücreli
    elektrikli (FCEV) F-MAX’ı geliştirmek üzere dahil olduk."

Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Müthiş tespit.Aynen öyle,yenile yenile tecrübe kazanılıyor
    Benim için öyle. Kazandığım tecrübe daha çok cezbediyor beni. Hisse seçimini, portföy yönetimini öğrenilmesi gereken bir iş olarak görüyorum kendi adıma.

Piyasada yeterince uzun süre kalınırsa borsanın getirisinin çoğu yatırım aracını sollayacağını geçmiş grafikler gösteriyor zaten o yüzden o konuda içim rahat. Getiri bu sene olmazsa, seneye önce bu sene kazanamadıklarını verir sonra fazlasını da verir.

Portföyümün tl bazındaki karı aylar öncesine düştü ama umrumda değil. Temettü sezonunu bekliyorum.

3. Hatta yanlış hatırlamıyorsam tam geçen sene bu zamanlar hesapta görünen TL bazlı kar kadar karım var şu an.

Borsa 12 bin e dayandığında baya iyiydi vaziyet ama çoğu uçtu son geri çekilmede.

1 sene çöp yani şu anki görüntüye göre.

4. 1 sene öncesine göre 50%'den fazla piyasa değerini kaybetmiş bir sürü şirket var. İsmi çok bilinen bir tanesi 55 centten 15 cente inmiş mesela. Bunun gibi onlarcası var. Yıllık mumda çoğunun hareketi benzer. 2021 ve 2022'de roket, 2023 ve 2024'te mal dağıtımı

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    1 sene öncesine göre 50%'den fazla piyasa değerini kaybetmiş bir sürü şirket var. İsmi çok bilinen bir tanesi 55 centten 15 cente inmiş mesela. Bunun gibi onlarcası var. Yıllık mumda çoğunun hareketi benzer. 2021 ve 2022'de roket, 2023 ve 2024'te mal dağıtımı
    al sattan anlamam yeni maliyetleneler için zor bir durm, dolar bazlı garfiği açıp bi baksalradı yeterdi aslında neyse lakin aklıma tuprasın efsane bilonçolar açıklamadan önce hatta açıkladığı dönemde dahi 4 sene önceki fiyatlarına döndüğü dönemelri geliyor sonuç? makul bir zmandan beri briktiren ve biriktirmeye devam edenler ne günelr görmüştür kim bilir 9 dolardan alıp 12-13 dolardan satnalr dolar bazlı kazandım diyorlardı zmanında 20 dolara düşse almaya çalışsa 20 dolardan alacak şimdi yani herkesin bekelntisi zamanlaması maliyetlenmesi farklı 8-9 dolar maliyeti olanalra bu düşüler vız gelir tırıs gider muhakakk daha rahattırlar
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    al sattan anlamam yeni maliyetleneler için zor bir durm, dolar bazlı garfiği açıp bi baksalradı yeterdi aslında neyse lakin aklıma tuprasın efsane bilonçolar açıklamadan önce hatta açıkladığı dönemde dahi 4 sene önceki fiyatlarına döndüğü dönemelri geliyor sonuç? makul bir zmandan beri briktiren ve biriktirmeye devam edenler ne günelr görmüştür kim bilir 9 dolardan alıp 12-13 dolardan satnalr dolar bazlı kazandım diyorlardı zmanında 20 dolara düşse almaya çalışsa 20 dolardan alacak şimdi yani herkesin bekelntisi zamanlaması maliyetlenmesi farklı 8-9 dolar maliyeti olanalra bu düşüler vız gelir tırıs gider muhakakk daha rahattırlar
    Yanlış yerden çıkış yapmamak için, 4-5 sene sonra geriye bakıp lan keşke tutsaymışım şunları dememek için temettü hissesi ağırlıklı sepet ile ilerliyorum.

Başka türlü psikolojiyi kontrol altında tutmak zor.

Hissenin baskılanacağı varsa 10 sene bile tutuyorlar aynı yerde. Örneği var, biracı şirket. Tek hisse bunu tutan 10 senede kafayı tırlatır.

7. 1 sene sonra minimum 11xx fiyat beklentim var MEDYAN senaryoda ortalama senaryom 14xx iyi senaryom 16xx ....dolar kuru düz 40 olsa 27,5 - 35 - 40 $ dolarda MEDYAN VE KÖTÜ senaryo dolar 45 ve 50 için DOLAR TL 45 > 24-31-35 $ DOLAR TL 50 22-28-32 düz kabaca tahminlerim ince çalışılmış hali değil uzun süre 6-17 bandında gidip geldi çok kısa bir süre yani bana göre çok kısa bir süre kbaca 14 -24 dolar arasında gidip geldi şimdi 24-36 dolar arasındaki bantta 22-26 dolar altında kalıcı olmadığı sürece problem yok gibi benim koşullarımda yatırım atvsiyesi olmayıp kabaca hangi batlarda haraket edebileceğine dair varsayımalrıdır asla aytırım tavsiyesi değildir... umarım bu
    24(-+2) ---36(-+2) bandda gelir gider :D UAMRIM ALT BANTA KALICI SARKMAZ

8. Umuyorum bu seviyelerde bir 2. temettü ve bir miktar bedelsiz açıklar.

Sayfa 130/635 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •