Sayfa 131/774 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1. HAYIR!...HAYIR!...HAYIR!...
    1-"Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü koruyacağına" namusu ve şerefi üzerine yemin ettiği halde her gün bölücülük yapanlara HAYIR!
    2-Her türlü teröre ve teröristlerle işbirliği yapanlara HAYIR!
    3-Kendi değiştirdiği kanuna göre yurt dışında ve yurt dışı temsilciliklerinde propaganda yapılması yasak olduğu halde, mağduriyet yaratmak amacı ile Türkiye Cumhuriyeti'ne tarihinde eşi görülmemiş zilletliği yaşatanlara HAYIR!
    4-Demokrasiyi, varış istasyonuna gitmek için kullanılması gereken tramvay olarak görüp yol boyunca her türlü antidemokratik uygulamaları yaparken yabancı ülkelerden demokratik hak talebinde bulunma riyakârlığına HAYIR!
    5-Getirilmek istenen anayasa değişikliğini hukuki zeminde savunamayıp değişikliğe karşı çıkanlara hakaret ve tehdite HAYIR!
    6-Meclis çoğunluğunu ikna etmek yerine bir kişiyi "ikna" etmek daha kolay olduğundan dahili ve harici sömürücülerin işlerini kolaylaştıracak tek kişi yönetimine HAYIR!
    6-Değişikliğin öngördüğü tasmalı adalete HAYIR!
    7-Din ticaretine HAYIR!
    8-Dini, siyasi, etnik ve cinsiyet ayırımcılığa HAYIR!
    9-Hukuksuzluğa, adaletsizliğe hayır!
    10-Yalana ve talana HAYIR!
    11-Çağdışı cehalet eğitimine HAYIR!
    12-Yandaşlığa, yalakalığa ve kişiliksizliğe HAYIR!
    13-Ulusal bayramları kutlama yasağına HAYIR!
    14-Polis şiddetine HAYIR!
    15-İşsizliğe, sömürüye HAYIR!
    16-Seviyesiz ve ilkesiz siyasete HAYIR!
    17-Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularına ve kurucu değerlerine saldırıya HAYIR!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Siz hiç,
    çarlık rusyasını yeniden kuralım diyen,
    manyak bir rus siyasetçi gördünüz mü,
    yok...
    *
    siz hiç,
    roma imparatorluğunu yeniden kuralım diyen,
    manyak bir italyan siyasetçi gördünüz mü,
    yok...
    *
    siz hiç,
    avusturya macaristan imparatorluğunu yeniden kuralım diyen,
    manyak bir avusturyalı siyasetçi gördünüz mü,
    yok...
    .
    Siz hiç,
    arap emevi imparatorluğunu yeniden kuralım diyen,
    bir manyak arap gördünüz mü,
    yok...
    .
    Nedir bu ulan ,
    araplardan da manyak olmuşlar
    yeniden osmanlı imparatorluğu diyen siyasetçiler,
    bizi buldu !...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Kendini yontmayı unutma der Zeus....

5. ALINTIDIR

BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLANLAR
    Geçen hafta, hukukçu olmayan, başka bir sosyal bilim dalında profesör olan arkadaşım aradı. "Ya Mustafa, yazılanları okuyorum, televizyonları izliyorum; yazanların ve konuşanların bir bölümü yapılmak istenen anayasa değişikliğinde denetim araçlarının olmadığını söylüyor, bir bölümü de olduğunu söylüyor; Allahaşkına bana bir anlat, var mı? Yok mu?" diye sordu. TBMM'nin gensoru dışındaki denetim yetkilerinin kâğıt üzerinde devam ettiğini fakat getirilmek istenen rejimde cumhurbaşkanının sorumlu tutulmasının fiilen mümkün olmadığını ayrıntılı olarak anlattım. Örnek olarak da; su taşımak serbest fakat suyu ancak elekle taşıyabilirsin diyor" dedim ve gülüştük.
    Çevremdeki insanların %90'ı en az lise mezunu. Değişikliğe evet diyeni de hayır diyeni de değişiklik metnini okumamış. Kendisi okumadığı gibi, okumuş olması muhtemel biz hukukçulara da merak edip soran yok. Bugüne kadar bana bir tek sözünü ettiğim profesör arkadaşım sordu. Ama konuşmalarına, paylaşımlarına bakarsanız herkes anayasa hocası(!) olmuş! Herkes, sempati duyduğu liderin veya kamuoyunda tanınan kişilerin kendine yakınının dediğine göre tavır almış durumda. Anlayacağınız tesadüfen yaşıyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    çok eski değil bu arkadaşlar şuan anamuhalefet olan ve iktidarı tek adamlıkla suçlayan partinin icraatları bunlar

rumenige, iktidarı tek adamlıkla suçlamıyoruz ki... Şu anda iktidarda tek adam mı var.. ?? Allaa alla...

rumenige, koş tacı kullan. hakem taç değiştirecek yoksa.. Topu da zırt pırt taca atma... oyunun zevki kalmıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Benim o kadar yazıma senin cevabın buysa.. O kadar hesaba kitaba, açıklamaya cevabın buysa....Eyvallah.. Olayı İstanbul'la bitirdiniz.. Zaten varsa yoksa İstanbul.. Niyeyse.. ?? Yeir gelince büyük resime bakın dersiniz, yeri gelince İstanbul'dan örnek verirsiniz...

Bir de, burada evet taraftarı olanların yazılarına bir baksana.. Aynı cümleleri tekrar eden, bir cümle yazıp kaçıp giden, okumadan yazan kişiler.. Benim ülkem için gösterdiğim hassasiyeti onların da gösterdiğini söylemen biraz (aslında çok) abes kaçıyor..

Adam o kadar okuma özürlüsü ki; bir yorumu şiir zannediyor.. Aç geri sayfalara bak istersen.. Şiir gibi alt alta yazıldığı için bir yorumu şiir zannediyor.. Okumuyor, okumuyor...

Gelelim 2. sine..

18 yaşında milletvekiline neden ihtiyacımız var.. ??? Açıklayın öğrenelim..

Saygılar, sevgiler..
    Gereksiz konularla boşa vakit harcıyorsun. 25 yaş vekil olabilme yaşı; şu an mecliste 25-30 yaş arası kaç vekil var? Açık konuşayım; 18 yaş, gözünü AK parti ile açmış, koalisyon dönemini hiç bilmeyen hayırcılar tarafından kandırılmaya çok müsait 6 milyon kişi demek.
    Bakın benim eşim matematik öğretmeni. Haftanın belli günlerinde şu an kanser olan ve okula gelemeyen bir öğrencisi için çocuğun evine ders vermeye gidiyor. Diğer branş öğretmenleri de farklı zaman dilimlerinde çocuğun evinde ders veriyor. Bu öğretmenler Devlet tarafından görevli olarak ve ücreti Devlet tarafından karşılanarak bu dersleri veriyorlar. Hiç böyle bir şeyden haberin oldu mu daha önce?? Bu sistem ne zamandan beri var bilgin var mı? Sence bunu Devlet neden yapıyor??
    Sen şimdi 600 vekilin hepsi 18 yaşında mı olacak sanıyorsun. Olsa olsa birkaç tane. Şimdi neden diye sorsam hemen kendi yakınlarını vekil yapacaklar da ondan dersin. Gençliğe güvenmek; daha kaliteli ve fikir sahibi bir gençlik yetişmesinde önemli bir adımdır. Psikoloji diye bir bilim var.

8. Tüm Türkiyedeki esnaf örgütlerini temsil eden Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandökenin Bizim Toptan Satış ve Mağazaları şirketinin yönetim kurulu üyesi olması dikkat çekti.

http://odatv.com/bakkali-temsil-eden...403171200.html

Sadece bu yüzden bile hayır denebilir,temsil ettiğini düzen sistem...
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Sayfa 131/774 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •