Sayfa 131/217 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181 ... SonSon
Arama sonucu : 1734 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

1. Şahitiz, domatiz hariç her konuda mutabık kaldınız.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

3. Soçi'de Putin'le görüşen Erdoğan: 'Domates dışında tüm konularda mutabık kaldık' dedi. Şam'daki Emevi Camiinde namaz kılacağını daha önce söylemiş bulunan Erdoğan'ın bu sözlerinden; YPG ile birlikte hareket eden Rus güçlerinin bölgeden çekileceğini, Putin'in Esad'a ve YPG'ye verdiği desteği geri çekeceğini anlıyoruz. Yoksa bu vaadini nasıl gerçekleştirebilir?!

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    o zaman arşivden seneler öncede olsa neler yazdıgıma bir bak..her kim karısının fistanına saklanarak suikast düzenleyen vatan haini maymundan kırma teröristlerle aynı safta ise...her kim pekeke sizi tükürüğü ile bogar lafını söyleyen itin tarafında ise ben hepsinin karşısında olurum..olacagımda... sen ne diyorsan de atatürk ve karaoglana hayran büyüdüm senin ve zihniyetinin herşeyi sulandırması gibi bu sevgimi bir senin küçük büyük harf yazmışmış gibi saçma şeylerle sulandırmana izin vermem..zaten halk tiksinmiş herşeye kılıf bulan bu zihniyetten..hala devam edin..sonra niye %25 lerdeyiz diye aglayın...allah rahmet eylesin kendisinden sonrada atatürkçü milliyetçi bir ailenin çocugu olarakta mhp ye oyumu verdim...ama inan o cehepe hedepe ikilisinden söylemlerinden tiksindiğim kadar hiç bir şeyden tiksinmedim...hdp cehepe ye oyumu verip vatanıma ihanet edecegime şuan bu kırmalarla şavasan binlerce leş verdiren iktidara oyum helali hoş olsun... bugün ecevit yaşasaydı ne yapardı biliyormusun hdp nin h sinin bile yanına yaklaşmazdı..atatürkçü milliyetçi adam gibi adamdı..
    Son zamanlarda "chp'liyim ama akp'nin şu icraatını çok takdir ediyorum" ya da "mhp'liyim ama bu sefer akp haklı" gibi söylemlerle ortaya çıkan, ve aklı sıra kendini kamufle ettiğini sanan güruhtan olduğunuza iyice emin oldum.
    akp'li olmayan herkesi chp'li olarak görmeniz de bunun bir diğer ispatı. (şu % 25 meselesi)
    hele ki "pkk ile aynı saftasınız" iftirası tipik aktroll lafı.

Bu arada Ecevit'i milliyetçi de yaptınız ya pes. Böyle biriyle tartışmak gereksiz. Bye bye.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Senin de bildiğin gibi Keşmir'in bağımsızlığı için mücadele eden Müslümanlar Hindistan için terörist. Nasıl olacak o zaman?

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 131/217 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •