Aykırı
@aykiricomtr
·
3d
#SONDAKİKA
Cenk Tosun Fenerbahçe’de!
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu, Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Aykırı
@aykiricomtr
·
3d
#SONDAKİKA
Cenk Tosun Fenerbahçe’de!
Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu, Fenerbahçe ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
EmlK dayı eşşegi mi kovalıyon
Ben bindikçe debelenip duruyor emme sona geliyoz gibi
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
bu sene fikstüre göre ya fener ya bjk şampiyon olur bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
burada gübreci bir arkadaş vardı tebrik ederim bugün de tavan gübre ....![]()
son açtığım 765'i alırsa 680'den veririm. Almazsa da problem değil. Haftasonuna kısa giriyorum.
Salıya kadar gezelim,tozalım, dinlenelim.
İyi tatiller gençler.
Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.
şişe gözünü 45'e dikti tekrar. 1 yılda %5 yapmış.
yatırımcısının amma çilesi varmış.
bu kağıdı şortlamam imkansız. ama 45'e gelirse long farzdır.
audentes Fortuna iuvat
EmlK dayı eşşegi mi kovalıyon
Ben bindikçe debelenip duruyor emme sona geliyoz gibi
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri