Originally Posted by shangil Arkadaslar bu osd yazdigi fiyat pazartesi icin mi?! Sabah eksi yazmisti! https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=OSD Bugünkü fiyat.
Originally Posted by myfinans Bugünkü fiyat. Sabah eksi yazmisti Offff yaaa demek yanlis
Originally Posted by melihsah Evet ben de var eksi yapmış bugün. Abi nasil oldu
Ben fon portfoy orani olarak anlamistim ozur dilerim Originally Posted by ozmania güncel anlık durumu yazmış. bu arada FID 0,57%. TCD 0,15% e düştü kafein sağolsun.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Originally Posted by servetbey Ben fon portfoy orani olarak anlamistim ozur dilerim TCD 0,07 idi. 0,15 emi yükseldi Sent from my iPhone using Tapatalk
3500-3700 liraya gunde 1 lira Originally Posted by myfinans Sinir sistemi hassas olan herkese PPF öneriyorum. Ne ağlatıyor ne güldürüyor, stres yok gerilim yok 3 günlük getiri garanti, 3 günlük 0,080 oh mis gibi bozdur bozdur harca
turev orani azaldi unutmayin Originally Posted by myfinans ACC sizin tabloda eksi gelince artı yapıyor ne hikmetse, türev falan derken tersi çıkıyor.
Originally Posted by burak1987 TCD 0,07 idi. 0,15 emi yükseldi Sent from my iPhone using Tapatalk Hayir 0.18 idi
Forum Rules
Yer İmleri