Sayfa 132/142 İlkİlk ... 3282122130131132133134 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Sabırla doğru yerde beklemek önemli. Sitemlerimiz tahtacıyadır şirkete değil. Tavan olmasaydı dengeli bir şekilde ufak ufak yuruseydi daha mutlu olurdum ama tahtacının karakteri bu. Sert seviyor.
    Tahtaci alamndir belki , onlar hard sever

hic bisey anlamadim, neden cikti simdi , ne bir kap ne bi haber ?
    bide tahtacisi kim?
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Tahtaci alamndir belki , onlar hard sever

hic bisey anlamadim, neden cikti simdi , ne bir kap ne bi haber ?
    bide tahtacisi kim?
    Tek canımı sıkan da bu işte. Habersiz tavan kitleme anlamsız. O yuzden ufaktan dengeli ve istikrarlı yurusun istediğimi belirtmiştim. Tahtacı derse ki daha yeni başlıyoruz 100 den önce durmak yok o zaman da itiraz etmeyiz. Şaka bir yana tahtanın karakterine göre davranmakta fayda var. Perşembe-cuma belli olur niyetleri.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Tek canımı sıkan da bu işte. Habersiz tavan kitleme anlamsız. O yuzden ufaktan dengeli ve istikrarlı yurusun istediğimi belirtmiştim. Tahtacı derse ki daha yeni başlıyoruz 100 den önce durmak yok o zaman da itiraz etmeyiz. Şaka bir yana tahtanın karakterine göre davranmakta fayda var. Perşembe-cuma belli olur niyetleri.
    aynen , sikayetci degiliz, istedigi kadar yukseltebilir ama bayadir kis uykusundaydi
    elimde 5000 adetle bi senedir bekliyorum o dustu ben aldim, o dustu ben aldim , nihayet kara gectik

MIATK ve KMPUR ikiside ayni anda tavanlara basladi , cok paralel gidiyolar
    In God We Trust

4.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    aynen , sikayetci degiliz, istedigi kadar yukseltebilir ama bayadir kis uykusundaydi
    elimde 5000 adetle bi senedir bekliyorum o dustu ben aldim, o dustu ben aldim , nihayet kara gectik

MIATK ve KMPUR ikiside ayni anda tavanlara basladi , cok paralel gidiyolar
    Sn. Richardsozkurt her hissede sizi görüyorum. Bistin hepsini mi aldınız

5. Hisse senedi fiyatına göre değil mi ya da bir şey var mı acaba diye düşünüyorum ben de çok zor bir hisse senedi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Sn. Richardsozkurt her hissede sizi görüyorum. Bistin hepsini mi aldınız
    yok dostum sadece kaliteli , ucacak hisselerdeyim
    In God We Trust

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    Kimya sektörü Ağustos'ta 2,6 milyar dolarla, ihracata en çok katkı veren sektör oldu - İKMİB
    Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre, Türkiye'nin ihracatı ağustos ayında geçen yıl aynı döneme göre yüzde 1,6 artışla 21,6 milyar dolar oldu. Ağustos ayında 2,6 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren kimya sektörü ise ülke ihracatına en çok katkı veren ikinci sektör oldu.

Kimya sektörünün Ağustos ayı ihracat rakamlarını değerlendiren İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister, "Ülkemizin ihracatına en büyük katkı veren sektörlerin başında geliyoruz. Ağustos ayında kimya sektörümüz 2,6 milyar dolarlık ihracat ile en çok ihracat yapan ikinci sektör oldu ve ülke ihracatından yüzde 14,4 pay aldı. Geçen yıl Ağustos ayına göre ihracatımızda yüzde 8,8'lik bir gerileme oldu. Ocak-Ağustos döneminde ise ihracatımız 19,5 milyar dolara ulaşırken son on iki aylık dönemde ihracatımız 30 milyar doları aştı. Elbette küresel ekonomideki durgunluk ve yavaşlama, özellikle en çok ihracat yaptığımız Avrupa pazarının resesyona girmesi, Rusya-Ukrayna savaşı yanı sıra Şubat ayında yaşadığımız yıkıcı deprem felaketi gibi gelişmeler ihracatımıza olumsuz etki yapıyor. Dolayısıyla ilk yarı ciddi zorlanmalar yaşadık. Buna rağmen ülkemiz 2023 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3,9 büyüdükten sonra ikinci çeyrekte yüzde 3,8 büyüdü. İkinci yarıdan beklentimiz daha pozitif. Açıklarımızı, eksiklerimizi telafi etmek için uğraşıyoruz. Türkiye İhracatçılar Birliği (TİM) ihracatçı firmalarımızın yararlanması adına 11 bankamızla beraber 1 milyar dolar hacminde yeni kredi protokolü imzaladıklarını duyurdu. Protokol çerçevesinde firmalarımız 5 milyon dolar veya 100 milyon TL'ye kadar uygun maliyetli ihracat kredisi kullanabilecek. Bununla birlikte Kredi Garanti Fonu'ndan yararlanacakların kefalet limitleri artırıldı ve KOBİ'ler için 100 milyon liradan 150 milyon liraya, KOBİ dışı yararlanıcılar için 350 milyon liradan 500 milyon liraya çıkarıldı. Bu gelişmeler, özellikle bu dönemde sermayeye daha fazla ihtiyaç duyan firmalarımız için finansmana ulaşım açısından büyük önem taşıyor. Bu desteklerin ve kredi limitlerinin artarak devam etmesini bekliyoruz. Bu ay açıklanması beklenen OVP'nin de üretim, ihracat ve istihdamı destekleyen politikaları içereceğine inanıyoruz. Stratejik öneme sahip kimya sektörünün ihracatta çatı kuruluşu İKMİB olarak, hedeflerimize ulaşmak için faaliyetlerimizi sürdürmeye ve ihracatçılarımızı desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Hani hissemize faydasi ? Tavan-Tavan gitmemiz gerekirken, surune surune iniyoruz
    In God We Trust

8. Halka arzından beri taşıyorum, çok ahlaksız bir tahtacısı var net. Patronu mal satar, sabah 5 dk içinde tavan yapıp akşama eksi kapatır. Endeks uçar gider ısrarla tahtayı kırmızı kapatır. Şirket ne kadar iyi olursa olsun tahtası lanet oldukça bulaşmamak lazım. Günlük hesap yapan açgözlüler bunlar hele bir de endeksin düştüğünde yapacağı dip hareketini göreceğiz az kaldı.
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Sayfa 132/142 İlkİlk ... 3282122130131132133134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •