Sayfa 132/903 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

sasa ile beraber fişi çektiler.. kapanışa 6 dk kala devre kesme nedir.

böyle hareketleri görünce yatırım matırım hikaye demeden geçemiyorum. aga babaları ne derse o dökülen döküldüğüyle arkasından bakacak kalan da sabırla inatla gidecek tahtacılar ne diyorsa o..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    sasa ile beraber fişi çektiler.. kapanışa 6 dk kala devre kesme nedir.

böyle hareketleri görünce yatırım matırım hikaye demeden geçemiyorum. aga babaları ne derse o dökülen döküldüğüyle arkasından bakacak kalan da sabırla inatla gidecek tahtacılar ne diyorsa o..
    sasa olacak iş değil geri alımı iptal ettik yerine yatırım mal alacagız dediler millet panikle geri alım iptal oldu ayagına 0,00 a kadar dusurup sonra +9 yaptılar ilginç şeyler izliyoruz bu aralar

3. Resmen milletle dalga geçtiler. Bu arada ikili tepe oluşumu var mı?

kap gönder cuma kapanışta pazartesi +6 lar +7 lerden mal sat sonra ver aşağıya tertemiz iş

bu arada info 01.11.2022 den itibaren 3.848.552 lot satmış bugun itibari ile şu 4 milyon lotu piyasaya satmadıklarını düşünsenize..

Alıntı Originally Posted by Urfalı Yazıyı Oku
    Resmen milletle dalga geçtiler. Bu arada ikili tepe oluşumu var mı?
    oraya hiç girme 2 li tepe değildir değildir diyorum ama bariz var umarım çalışmaz..

2li tepe formasyonu en son kontr de çok iyi çalıştı ama şu sıra şu endeks yükselişinde çalışmasını ummuyorum olmasında :D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    spk başvurusu geldi gecikmişti
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7. Sabah açılışta yüksekten alanları dökme çalışması. İkili tepeden ziyade Muhtemelen sabahki gapı kapatıp ondan sonra devam edecektir belki bir iki gün dökme bıktırma politikası izleyebilirler. Daha önce de yapmışlardı. O kadar güzel kapları birkaç gün görmezden geldiler sonra devam etmişlerdi.. Yarın ola hayrola.

8. Yarın boşluğu kapatır yoluna bakar, ancak Hüseyin bey ile görüştüğümde 4 çeyrek kar marjının daha yüksek olacağını söylemişti. Bugün patron 3 çeyrekle yakın bir net kar marjından bahsetti. Enteresan.

Sayfa 132/903 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •