Sayfa 132/383 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 3060 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

%30 la hedefler şaşsın, tuttursunlar gene kabülümdür.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Dilan Polat’in tahliyesi sonrası bugün yapılan duruşmada Engin Polat dahil tüm tutuklu sanıklar tahliye edildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dilan Polat’in tahliyesi sonrası bugün yapılan duruşmada Engin Polat dahil tüm tutuklu sanıklar tahliye edildi
    ...sıra kedicik patronunda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    Egzoz muayene gecikme ücreti ne kadar?
    Egzoz Emisyon Muayene Ücreti 2024 - Magdeburger Sigorta
    Egzoz muayenesi süresi dolan araçlara idari para cezası verilir. Egzoz emisyon gecikme cezası 2024 yılı için 9.943 TL'dir. Gecikme cezası alan araç sahipleri 15 gün içerisinde cezayı öderse %25 indirimden faydalanabilir.

Yuh yani,bunların ucuz bişeysi yokki,hepsi katlamalı,sanki doğayı düşünüyorlar,yargıyı tek adama teslim edersen olacağı budur.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dilan Polat’in tutukluluğuna yapılan itiraz kabul edildi ve tahliyesine karar verildi .

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin tahliye kararına itiraz etti , itirazı üst mahkeme inceleyecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı mahkemenin tahliye kararına itiraz etti , itirazı üst mahkeme inceleyecek
    Tahliyeyi kendileri veriyor,tepki geldimi,yani yukarıdan emir geldiğinde tekrar incelemeye alıyorlar,garip bir ülke olduk adalet yerlerde sürünüyor,teğmenler içinde öyleydi,tekrar ediyorum bu şekil adalet sistemiylen dışarıdan tek kuruş ve yatırım gelmez,adaleti tek adamın emrine verirsen olacağı budur...sıra imamoğlunda,ne demiş soyluya ahmak demiş ,neymiş hakaretmiş bu,bunun üzerinden rant elde etmeye çalışıyorlar istanbul için,duyumlara göre karar açıklanmış imamoğlu aleyhine zamanını kolluyorlarmış,yani tek adam hiç rahat durmaz,çünkü eşboblluğunu yapmaya mecbur öyle emir aldı,ben haticeye değil neticeye bakarım su akar yolunu bulur.

Sayfa 132/383 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •