Sayfa 1321/1860 İlkİlk ... 321821122112711311131913201321132213231331137114211821 ... SonSon
Arama sonucu : 14879 madde; 10,561 - 10,568 arası.

Konu: Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması

Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Laptopu meptopu ne yapacagim dostum, evde sabit bilgisayardan haric 3 tane laptop var ve ayriyeten isyerinden bunlari almak icin 750 euro kotam var....Sagolsun bizim isveren 3-5 yilda bir böyle olanaklar sunuyor..
    sizin gönlünüzün genişliğini biliyorum.

maksat muhabbet olsun diye dedim. laptop işin esprisi.

yoksa, sayın cefaks'tan sonra en fazla hak eden 10 kişiden birisiniz bence (sıralamasız).

artık yönetimin eli tutulmaz, ana teması paraya dayanan bu zengin forumda bir kişiyi on kişiye çıkarırlar herhalde...

saygılarımla,

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yalan yok senin adını görünce gidip linke bakmıyorum yazmıştır diye pas geçiyorum.
    yada linkte adını görünce gelip topiğe hiç bakmıyorum vardır diye var yazıp geçiyorum

Eyvallah Sn Baskanim bilmezmiyim, can sagligi olsun... topikte tarihi saati var, ama katilim linkine onayi unuttugum icin hata bende...

3.  Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sizin gönlünüzün genişliğini biliyorum.

maksat muhabbet olsun diye dedim. laptop işin esprisi.

yoksa, sayın cefaks'tan sonra en fazla hak eden 10 kişiden birisiniz bence (sıralamasız).

artık yönetimin eli tutulmaz, ana teması paraya dayanan bu zengin forumda bir kişiyi on kişiye çıkarırlar herhalde...

saygılarımla,
    Tsklr dostum Allah hepinizdende razi olsun, tabiatimda önce maneviyat sonra maddiyat vardir...Hissenette nese kaynagimdir...

Insan zengini, fakir yöneticilerde artik ihtiyac sahiblerini 40 yilda bir görse iyi olur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Tsklr dostum Allah hepinizdende razi olsun, tabiatimda önce maneviyat sonra maddiyat vardir...Hissenette nese kaynagimdir...

Insan zengini, fakir yöneticilerde artik ihtiyac sahiblerini 40 yilda bir görse iyi olur...
    Desene 25 sene daha su yok

5.  Alıntı Originally Posted by nikreece Yazıyı Oku
    Desene 25 sene daha su yok

Dogruya.. kurulus 2004.. biz bunu 10 yila revize edelimde 4 yil gecikmeli bisiler veesinle gaari..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR_İZMİR
    Gönderi
    2,922
    Normalde buraya yazanlar katilim linkini unutsada kayit yapiliyordu aslinda, emme velakin olmamis netcen gaari...
    Komutanım kusura bakma atlamışız. Tüm yarışmacıları tek tek kontrol ediyoruz. Bazı arkadaşlar LİNKe yazmaktan imtina ediyorlar Fakat Başganın dediği gibi sen devamlı Link'e yazdığın için senden hiç beklemezdik.
    Senin haricinde kimse de yok anladığım kadarı ile LİNK'in anahtarı 2ileri1geri de bir iyilik düşünebilir

selamlar tüm yarışmacılara

7.  Alıntı Originally Posted by CÜNEYT Yazıyı Oku
    Komutanım kusura bakma atlamışız. Tüm yarışmacıları tek tek kontrol ediyoruz. Bazı arkadaşlar LİNKe yazmaktan imtina ediyorlar Fakat Başganın dediği gibi sen devamlı Link'e yazdığın için senden hiç beklemezdik.
    Senin haricinde kimse de yok anladığım kadarı ile LİNK'in anahtarı 2ileri1geri de bir iyilik düşünebilir

selamlar tüm yarışmacılara
    Kural neyse odur dostum, herseyide sizlerden beklemek olmaz..Hatami kabul ediyorum, eklememize gerek yok...

8.  Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Icbct...%50
    Banvt..%30
    Petkm..%20

Bütün aticilara bol sans ve bol kazanclar..

Tebrik eden akideslerede tesekkürler.
    Bugünki sonunculuk getti...

Sayfa 1321/1860 İlkİlk ... 321821122112711311131913201321132213231331137114211821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •