Sayfa 133/632 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 5051 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    12 tl maliyeti olan 10 15 senedir fort taşıyan adamı ben 2023 boyunca topikde hiç görmedim. Hayırdır ? Ben burada elimdekileri satıyorum dediğim yerde Birden bire 1100 lerde gelip 1400 hedefi ile hisse almaya başladığını iddia etti. Hemde 2 ay evvel froto dan kısa vade birşey olmaz dediği halde. Bu adamın eregl de neler yazdığını copy paste yaptım. Okumadın herhalde. Yada işine gelmiyor. Saçma sapalak bir maliyet analizi yapıyor 1100 lerde almaya başlamış 950 lerde alımı kesmiş sonra birden bire maliyet 897 oluveriyor falan. Sorsan piramit aldım falan der. Sende bu adamı bana örnek veriyorsun.

Birde allah aşkına düzgün yaz . Yeni mi öğrendin klavye kullanmayı ya. Yada foruma saygın bu kadar mı. İnsan gönder e basmadan evvel bir döner okur da düzeltir eder falan.
    söyledikelrinin dorğuluık dercesini bilmem lakin yakinene tanıdıklarım var malişyetleri ehemn hemen aynı bantlarda daha düşük olanlar bile bilmem nalatbiliyor muyum kulvarlar farklı
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. taşıyan görmediysen dahi taşıyan nolurdu diye bak çok zor değil :D
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    söyledikelrinin dorğuluık dercesini bilmem lakin yakinene tanıdıklarım var malişyetleri ehemn hemen aynı bantlarda daha düşük olanlar bile bilmem nalatbiliyor muyum kulvarlar farklı
    Sen ne dediğimi bile anlamamışsın birader. Kulvarı farklı adamı biz 1 km den tanırız geç o işi. Ben insanlara soru sorduğum zaman ne şekilde cevap verdiği çoğu zaman verdiği cevabın kendisinden önemlidir.
    Adam sendecilik boşvercilik yüzünden karışma karışma yüzünden memleket in de yansıması halini almış forumlar sosyal medya. Linç kültürü. Benden misin değil misin. Benden ise her dediğin doğru. Değilse herşeyin yanlış üstüne birde aşşağılık allahsız soysuz sopsuz "artık doldurun siz gerisini" bir adamın tekisin.
    Bu forumda ne yazıkki birileri belli başlıkları ele geçirmiş. Sabahtan akşama kadar goy goy peşinde. Kendi fikirlerinde olmayanları linç lemeyi kendine iş bellemiş. Sabah 8 de oturuluyor gece 12 ye kadar. Memleketin küçük bir yansıması işte. Kimse şaşırmasın ülkedeki gelişmelere o zaman.

4. 1997 pd 1.1 milyar dolar 2024 pd 9.2 milayar dolar

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sen ne dediğimi bile anlamamışsın birader. Kulvarı farklı adamı biz 1 km den tanırız geç o işi. Ben insanlara soru sorduğum zaman ne şekilde cevap verdiği çoğu zaman verdiği cevabın kendisinden önemlidir.
    SENİN menzil kısaymış ben 1000 km den tanıyorum :D :D :D

6. YILLIK BÜYÜME
    YILLIK BÜYÜME=(Son Değer/Başlangıç Değeri)^1/n-1

Son Değer: 2024'teki değer (9.2 milyar dolar)
    Başlangıç Değeri: 1997'deki değer (1.1 milyar dolar)
    n: Yıl sayısı (2024 - 1997 = 27 yıl)

Bu bilgileri formülde yerine koyarsak:

YILLIK BÜYÜME=(9.2/1.1)^1/27-1

9.2/1.1= 8,3636
    27 kök 8.3636^1/27 = 1.091 (yaklaşık)
    1.091-1=0.091, yani %9.1

yıllık bileşik büyüme dolar bazlı %9.1

7. Tamam ford otosan eklemeyelim.
    Başka şirketler var onları incelesinler.
    Amma tatava yaptınız ya.
    Çin risk elektriklide ford motor geride kaldı ford otosan fason.Koçlar işin başında durmuyor.
    Bizim de maliyet cok yüksek zarar ettik.
    Ford otosan ı pandemi sonrası aldık kafamız çalışmıyor.
    Fukarayız fakiriz fonları bile geçemeyiz.
    Mirasyediyiz.

Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Fatih34 Yazıyı Oku
    Ters çanaktan filan bahsediliyor bu doğru mudur?
    inşallah öyledir :D

Sayfa 133/632 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •