Originally Posted by
Mathias
12 tl maliyeti olan 10 15 senedir fort taşıyan adamı ben 2023 boyunca topikde hiç görmedim. Hayırdır ? Ben burada elimdekileri satıyorum dediğim yerde Birden bire 1100 lerde gelip 1400 hedefi ile hisse almaya başladığını iddia etti. Hemde 2 ay evvel froto dan kısa vade birşey olmaz dediği halde. Bu adamın eregl de neler yazdığını copy paste yaptım. Okumadın herhalde. Yada işine gelmiyor. Saçma sapalak bir maliyet analizi yapıyor 1100 lerde almaya başlamış 950 lerde alımı kesmiş sonra birden bire maliyet 897 oluveriyor falan. Sorsan piramit aldım falan der. Sende bu adamı bana örnek veriyorsun.
Birde allah aşkına düzgün yaz . Yeni mi öğrendin klavye kullanmayı ya. Yada foruma saygın bu kadar mı. İnsan gönder e basmadan evvel bir döner okur da düzeltir eder falan.
söyledikelrinin dorğuluık dercesini bilmem lakin yakinene tanıdıklarım var malişyetleri ehemn hemen aynı bantlarda daha düşük olanlar bile bilmem nalatbiliyor muyum kulvarlar farklı
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri