Sayfa 132/642 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 5129 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Korkunun ecele faydası yok,adamlar bilimde teknolojide insanoğlunun aşmakta zorlandığı kritik eşiği aştılar.Bundan sonrası artık çok daha hızlı gelişecek ve teknolojinin sahipleri kuvvetle muhtemel sektörleri ele geçirecek.Nasıl ki içten yanmalı teknolojisini bundan 130 yıl önce Amerikalılar ve batılılar keşfedip 130 yıl boyunca kaymağını yedi bu teknoloji bütününün sahibi olan Çinliler de bu işin kaymağını yiyecekler.Boşuna demiyorlar güç dengeleri batıdan doğuya kayıyor diye.Dünyada yeni çağı bu sefer Çinliler açtı,yakında adı konulur bu yeni çağın.

https://x.com/hakandogu1166/status/1...8zR8BW99R1jyoQ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    otomativ pastası dünyada markalar arasında payalşılmış yazısız bir anlaşma üzerine kuruludur, her marka her modelini istediği coğrafyaya öyle lap diye sokamaz vergisi alagısı bitiriler o markayı ab zaten çin istilasına asla müsade etmeyecektir, bir ikinci husus ilk çıkan elektirikli araçların menzili 200 km ydi şu ana gıcır gıcır arabaalr çöplüğe atılmış durumda teknoloji hızlı gelişiyor bu avantaj aynı zmanda dezvatnaj rekabet yüksek ancak çinin ilk teknoloji tarnsferlerini batıdan yaptığı unutlmamalı menzil arttıkça kısa menzilli kalan öncekiş üretimelrin değer kaybı son kullanıcı için hala bir problem teknoloji yeni ve uzun avde kulalnım dönüşleri henüz söz konusu değil atıyorum bataryaalrı çatır çatır yanmaya başlayan bir amrka anında pazar payını kaybedebilir ayrıca pazarda yerleşik bir oyuncuya karşı sıfırdan başlayan bir oyuncu ouna 3 - 0 geriden başlar faliyet raporlarını okuyan YA DA MARKALARIN FUARLARINI TAKİP EDEN arkadaşlar görecekitir ki başta ford amerikan markaları sürece hazırlıklı HERKESİN KEENDİNCE BİR HAZIRLIĞI VAR SÜREÇTE öyle sloganvari mottolar gerçeği değiştirmez. rekabetin yüksek olduğu teknolojik değişimin yaşandığı bir sektör ama herkesin hazırlıkları da buna göre pazarda bazı şeyelrin netleşmesi için en az 5-10 yıl var çinliler gelse 1 milyon araç satsa sanki elektrik alt yapın buna hazır mı? yapmayın.. bu çin haberlerini yayanalrın amacı ne anlamıyorum sanki hemen yarın çinliler geldi de ford da rekabeti kaybetti gibi bir algı oluşturmaya çalışılıyor :D istemli kastettiğim bu tarz haberleri paylaşan arkadaşlar değil bu haberlerin kaynakları yayılma şekliyle ilgili n ehikmetse ford düzeltmeye girdiği zman bu tarz haberler piyasaya sürülüyor akledenelr için güzel bir ipucu
    Son düzenleme : logologo; 14-08-2024 saat: 10:46.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Korkunun ecele faydası yok,adamlar bilimde teknolojide insanoğlunun aşmakta zorlandığı kritik eşiği aştılar.Bundan sonrası artık çok daha hızlı gelişecek ve teknolojinin sahipleri kuvvetle muhtemel sektörleri ele geçirecek.Nasıl ki içten yanmalı teknolojisini bundan 130 yıl önce Amerikalılar ve batılılar keşfedip 130 yıl boyunca kaymağını yedi bu teknoloji bütününün sahibi olan Çinliler de bu işin kaymağını yiyecekler.Boşuna demiyorlar güç dengeleri batıdan doğuya kayıyor diye.Dünyada yeni çağı bu sefer Çinliler açtı,yakında adı konulur bu yeni çağın.

https://x.com/hakandogu1166/status/1...8zR8BW99R1jyoQ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    paylarınızı sattığınızı belirtmiştiniz önceki paylaşımlarınızda , teknolojisi bitmiş bir sektörde yer alan firma başlığında paylaşım yapmaya devam etmeniz biz yatırımcıları düşünmeniz midir ? adetler düşecek demiştiniz ama adetler düşmedi hatta önümüzdeki yıl vw ile birlikte daha da artması bekleniyor bu konuda daha önceki soruma cevap da yazmadınız ?

3.  Alıntı Originally Posted by kribensis Yazıyı Oku
    paylarınızı sattığınızı belirtmiştiniz önceki paylaşımlarınızda , teknolojisi bitmiş bir sektörde yer alan firma başlığında paylaşım yapmaya devam etmeniz biz yatırımcıları düşünmeniz midir ? adetler düşecek demiştiniz ama adetler düşmedi hatta önümüzdeki yıl vw ile birlikte daha da artması bekleniyor bu konuda daha önceki soruma cevap da yazmadınız ?
    Bu o kadar yanlış bir bakış açısı ki. Bana eregl 2.5 dolarda iken de söylendi bu laflar. O zaman hatırla nasıl goy goy çevriliyor nasıl köpürtülüyordu hisse. Sonra baş köpürtücü 1.2 dolarda sattım çıktım dedi falan. ? Hatırla. Borç vermiş falan. Sence bir anormal durum yok muydu ? Genel kanının tersini yazan konuşan işaret eden lere dikkat edeceğinize sürüye katılmayı tercih edenlerden olmayın. Hiç bir sürünün sonu iyi yerde bitmemiştir.
    Hiç bir hisse nin başlığında elinde olmayan yazamaz elinde olanlarda sadece ve sadece olumlu yazılar yazar demiyor . Değil mi?
    Olumsuz yazanları sorguluyorsunuz da aslında 1 e 40 50 100 yapmış bir hissede dikkat!! yazan adamı neden linçliyorsunuz ?
    Hisse başlıkları gittikçe tarikat haline geliyor bu şekilde yaparak. Karşıt görüşler değerlidir. Unutmayın bunu. Borsa tarikat değildir iner çıkar hatta batar . Herşey olabilir. Bir yöne bu kadar şartlanılırsa herkes kaybeder. (tabi tarikat liderleri ve sürüyü yönlendirenler deh deh çiler hariç )

4. formasyon bakmayalı baya oluyor teknikte sadece direnç destek trend bakıyorum ama eski günelrim aklıma geliyor hislerim önce çoklu dip sonra fincan kulp diyor gibi neden olmasın :D yataya sardıysa tabi ekran başında takp yapmayalı baya oluyor anca bu tarz derin düşüşlerde tl bazlı çok kritik desteğinde
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu o kadar yanlış bir bakış açısı ki. Bana eregl 2.5 dolarda iken de söylendi bu laflar. O zaman hatırla nasıl goy goy çevriliyor nasıl köpürtülüyordu hisse. Sonra baş köpürtücü 1.2 dolarda sattım çıktım dedi falan. ? Hatırla. Borç vermiş falan. Sence bir anormal durum yok muydu ? Genel kanının tersini yazan konuşan işaret eden lere dikkat edeceğinize sürüye katılmayı tercih edenlerden olmayın. Hiç bir sürünün sonu iyi yerde bitmemiştir.
    Hiç bir hisse nin başlığında elinde olmayan yazamaz elinde olanlarda sadece ve sadece olumlu yazılar yazar demiyor . Değil mi?
    Olumsuz yazanları sorguluyorsunuz da aslında 1 e 40 50 100 yapmış bir hissede dikkat!! yazan adamı neden linçliyorsunuz ?
    Hisse başlıkları gittikçe tarikat haline geliyor bu şekilde yaparak. Karşıt görüşler değerlidir. Unutmayın bunu. Borsa tarikat değildir iner çıkar hatta batar . Herşey olabilir. Bir yöne bu kadar şartlanılırsa herkes kaybeder. (tabi tarikat liderleri ve sürüyü yönlendirenler deh deh çiler hariç )
    krdeşim genel kanı bırda fordun kötüleşeceği yönünde yani genel kanı tarafındasın farkında mısn. burda sana cevap ayzan iki arkadaş vardı uzun vadeci bak onalrın birinin tl maliyeti 12 tl idi kendi yazdı doalr amliyetide muhtemelen 5-6 doalrdır yani uzun vadeci temettüryle yıldan yıla nakit akışıyla amliyet düşürenler için fordun nereye çıktığının enreye düştüğünün bir öenemi yok bu tarz anlayış sadece hissse sayısnın arttırmaya odaklanır ve derin düşüşlerde ortaya çıakr günü birlik al satçı değildir belki akr realzie ederler bazen ama buda hisse sayısnın arttırmak içindir sadece yani senin genel kanınla onalrın genel kanısı arasında fark var kimi daha düşecek der kimine bu fşyatalrbedava gibidir herkesin ekdni değerlemesi kendi algısı 10 yıllık piyasa çarpanalrı diplerinde olduğunu da belirtmek isterim kim görmüş pddd 3 lerde fordu uzun yılalrdır ya da fk sı 5 te ford gören var mı? 5 senelişk karına ford satılıyor bilmeme anlatabiliyor muyum? tabi mal her zman alıştan akzanır dolar balzı temeli etkniği hepisne beraber bakmak gerek ilk yatırım amlişeyti ehr zman çok önemlidir

6.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    formasyon bakmayalı baya oluyor teknikte sadece direnç destek trend bakıyorum ama eski günelrim aklıma geliyor hislerim önce çoklu dip sonra fincan kulp diyor gibi neden olmasın :D yataya sardıysa tabi ekran başında takp yapmayalı baya oluyor anca bu tarz derin düşüşlerde tl bazlı çok kritik desteğinde
    Ters çanaktan filan bahsediliyor bu doğru mudur?

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    yanlışın var arkadaşım linçleyen falan yok bir soru sordum gayet açık bir şekilde adetlerin düşeceğini söylemişti sn serkalgo , adetler düşmedi üstüne 2025 de devreye girecek vw için üretilecek yeni model ile satışlar da artması bekleniyor , evet marjlar düşüyor onun da sebebi düşük döviz ... satışlar düşecek derken şimdide sektör bitti denmesindeki sebebi sorguluyorum ... linç gibi bir amacım yok anlamaya çalışıyorum

sonuçta önümüzdeki yıl kur olması gereken yere gelip satışlar da 800-900 bin bandında olursa karın ve marjların toparlanacağında sanırım siz de mutabıksınızdır ... 2. çeyreğe benzer bir 3. çeyreğe rağmen ben bu belirttiğim nedenler ile hisse fiyatının toparlanabileceğini düşünüyorum , kaldı ki aracı kurumların araştırmaları da hala 1.000 tl üstü hedeflerini koruyorlar . daha önce de yazmıştım ben dövizde kalana kadar froto da bu nedenlerden dolayı kalmayı tercih ederim ...

2. çeyreğe benzer bir 3. çeyrekle şu anda gördüğümüz 5 fk lar belki yükselecek bu da ihtimal dahilinde ama bir yandan kurdaki baskı bir yandan artacak adetler varken öldük bittik demek bana çok anlamlı gelmiyor ... ha 1.200 de satıp burdan alabilseydik muhteşem olurdu başka . 40-50 tl temettü yanında 300-350 tl lik marj 5-6 yıllık temettüyü peşin almak gibi birşey yapabilen için çok iyi

8.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    krdeşim genel kanı bırda fordun kötüleşeceği yönünde yani genel kanı tarafındasın farkında mısn. burda sana cevap ayzan iki arkadaş vardı uzun vadeci bak onalrın birinin tl maliyeti 12 tl idi kendi yazdı doalr amliyetide muhtemelen 5-6 doalrdır yani uzun vadeci temettüryle yıldan yıla nakit akışıyla amliyet düşürenler için fordun nereye çıktığının enreye düştüğünün bir öenemi yok bu tarz anlayış sadece hissse sayısnın arttırmaya odaklanır ve derin düşüşlerde ortaya çıakr günü birlik al satçı değildir belki akr realzie ederler bazen ama buda hisse sayısnın arttırmak içindir sadece yani senin genel kanınla onalrın genel kanısı arasında fark var kimi daha düşecek der kimine bu fşyatalrbedava gibidir herkesin ekdni değerlemesi kendi algısı 10 yıllık piyasa çarpanalrı diplerinde olduğunu da belirtmek isterim kim görmüş pddd 3 lerde fordu uzun yılalrdır ya da fk sı 5 te ford gören var mı? 5 senelişk akrına ford satılıyor bilmeme anlatabiliyor muyum? tabi mal her zman alıştan akzanır dolar balzı temeli etkniği hepisne beraber bakmak gerek ilk yatırım amlişeyti ehr zman çok önemlidir
    12 tl maliyeti olan 10 15 senedir fort taşıyan adamı ben 2023 boyunca topikde hiç görmedim. Hayırdır ? Ben burada elimdekileri satıyorum dediğim yerde Birden bire 1100 lerde gelip 1400 hedefi ile hisse almaya başladığını iddia etti. Hemde 2 ay evvel froto dan kısa vade birşey olmaz dediği halde. Bu adamın eregl de neler yazdığını copy paste yaptım. Okumadın herhalde. Yada işine gelmiyor. Saçma sapalak bir maliyet analizi yapıyor 1100 lerde almaya başlamış 950 lerde alımı kesmiş sonra birden bire maliyet 897 oluveriyor falan. Sorsan piramit aldım falan der. Sende bu adamı bana örnek veriyorsun.

Birde allah aşkına düzgün yaz . Yeni mi öğrendin klavye kullanmayı ya. Yada foruma saygın bu kadar mı. İnsan gönder e basmadan evvel bir döner okur da düzeltir eder falan.

Sayfa 132/642 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •