Originally Posted by
Mathias
Bu o kadar yanlış bir bakış açısı ki. Bana eregl 2.5 dolarda iken de söylendi bu laflar. O zaman hatırla nasıl goy goy çevriliyor nasıl köpürtülüyordu hisse. Sonra baş köpürtücü 1.2 dolarda sattım çıktım dedi falan. ? Hatırla. Borç vermiş falan. Sence bir anormal durum yok muydu ? Genel kanının tersini yazan konuşan işaret eden lere dikkat edeceğinize sürüye katılmayı tercih edenlerden olmayın. Hiç bir sürünün sonu iyi yerde bitmemiştir.
Hiç bir hisse nin başlığında elinde olmayan yazamaz elinde olanlarda sadece ve sadece olumlu yazılar yazar demiyor . Değil mi?
Olumsuz yazanları sorguluyorsunuz da aslında 1 e 40 50 100 yapmış bir hissede dikkat!! yazan adamı neden linçliyorsunuz ?
Hisse başlıkları gittikçe tarikat haline geliyor bu şekilde yaparak. Karşıt görüşler değerlidir. Unutmayın bunu. Borsa tarikat değildir iner çıkar hatta batar . Herşey olabilir. Bir yöne bu kadar şartlanılırsa herkes kaybeder. (tabi tarikat liderleri ve sürüyü yönlendirenler deh deh çiler hariç )
krdeşim genel kanı bırda fordun kötüleşeceği yönünde yani genel kanı tarafındasın farkında mısn. burda sana cevap ayzan iki arkadaş vardı uzun vadeci bak onalrın birinin tl maliyeti 12 tl idi kendi yazdı doalr amliyetide muhtemelen 5-6 doalrdır yani uzun vadeci temettüryle yıldan yıla nakit akışıyla amliyet düşürenler için fordun nereye çıktığının enreye düştüğünün bir öenemi yok bu tarz anlayış sadece hissse sayısnın arttırmaya odaklanır ve derin düşüşlerde ortaya çıakr günü birlik al satçı değildir belki akr realzie ederler bazen ama buda hisse sayısnın arttırmak içindir sadece yani senin genel kanınla onalrın genel kanısı arasında fark var kimi daha düşecek der kimine bu fşyatalrbedava gibidir herkesin ekdni değerlemesi kendi algısı 10 yıllık piyasa çarpanalrı diplerinde olduğunu da belirtmek isterim kim görmüş pddd 3 lerde fordu uzun yılalrdır ya da fk sı 5 te ford gören var mı? 5 senelişk karına ford satılıyor bilmeme anlatabiliyor muyum? tabi mal her zman alıştan akzanır dolar balzı temeli etkniği hepisne beraber bakmak gerek ilk yatırım amlişeyti ehr zman çok önemlidir
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri