Sayfa 133/1006 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    BofA toplantısında enflasyon konuşuldu: Ocakta yüksek gelebilir!
    Amundi Gelişen Piyasalar Kıdemli Fon Yöneticisi Aksoy, katıldığı BofA'nın Londra'daki yatırımcılar toplantısında, sunum yapan Bakan Şimşek ve TCMB Başkanı Karahan'ın enflasyonun ocak ayında yüksek gelebileceğini söylediklerini aktardı.
    Enflasyon yüksek geldi, faizi de yüksek indirelim de çivi çiviyi söker diye iş yapmazlar inşallah..
    Gerçi iş yapmadan sabit dursalar ekonomi sanki daha iyi yürüyecek ya neyse .

Kısavade güzel özetledi..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Enflasyon yüksek geldi, faizi de yüksek indirelim de çivi çiviyi söker diye iş yapmazlar inşallah..
    Gerçi iş yapmadan sabit dursalar ekonomi sanki daha iyi yürüyecek ya neyse .
    Ocak enflasyon yüksek gelecek ama bunlar geçici yükselişler biz faiz indirimi yapacaz endişe etmeyin diye sunum yapmışlar öyle anladım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4. Sindo cizgiyi onceden cekmissen 11.36x lar ama sonraki olusan barlar ile cizgiyi yeniden nizami cekince 11.460
    simdi hangisine gore islem yapacagiz
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bakan Şimşek ve karahan da TÜİK i tanımamış [emoji3][emoji3]
    bence tüik'ten gelecek rakamı bile söylemişlerdir, izin buraya kadar diye..

6. Yarın go go go go tartar a devammı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Ustad grafiklerden pandemi oncesini kaldirmak lazim yoska terse dusme olasiligi yukseliyor
    banka hisselerive diger birkac hissede oyle degil kendin cal kendin oyna var
    sanayi hisseleri %1 ekside adam akbanki %3 arti yapiyor yanina 2-3 diger hisseyi aliyor bakmissin u100 yemyesil
    Sanayi hisselerinin cogunda ky cogunlukta ve zarardalar
    testere piyasasinda sanayi hisseleri bu yuzden daha fazla yara aliyor
    sanayi hisselerinde son gapi kapatmayan varmi? bir cogu gap fiyatinin altina geldi ama bankalar daha gap kapatmadilar
    Sanayi hisselerinin grafiklerine bakinca fis cekilmis . Karadumanin konfetileri hazirlamaya baslamasi gerekiyor
    ama banka ve diger 3 5 hisse surekli direkten donuyor yada kirip geri yukari aliyor
    bir gun direkten donmez ise o zaman sanayi hisseleri ralli yerine yeni diplerini goruruz ama ne zaman direkten donmez orasini bilemeyiz

bircok hisse gapi kapatsa isdemir kapatmaz diye dusunuyordum o bile bugun 38.44 gordu gap 38.32 de idi
     Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Bu karşılaştırmalı grafiği yakından incelersek, geçmişte olagelmiş bir gerçekliği de görmüş oluruz.
    Ülke borsasının temel dinamiği yabancı sermaye idi geçmiş yıllarda.
    Artık istesek de gelmedikleri için güncel durum farklı olabilir.

Lakin yine de ilgili grafik;
    borsanın yükselmesi için yabancı sermaye girişi gerektiğini,
    bu girişin bankalar ve sermaye kurumları aracılığı ile olması nedeniyle ilk yükselişin bankalar ve bu şirketlerde olduğunu,
    daha sonra piyasalara enjekte edilen bu para ile sinai, perakende vb. sektörlerin yükseldiği görülebilir.

Yani bir ters korelasyon değil sadece öncelik ve sıra farkı var bence...
    Ez cümle bu koşullarda önce bankalar sert yükselir, sonra para diğer sektörlere dağıldığından bankalar zirvelerinden süzülür veya yataya bağlar,
    bu aşamadan sonra da sinai vb. endekslerinde yükseliş başlar...
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yarın go go go go tartar a devammı
    Epeydir tıkı yok dünyaya uyarsa neden olmasın
    Ama uymazsa durumlar yaş
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 133/1006 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız