Kısavade güzel özetledi..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Sindo cizgiyi onceden cekmissen 11.36x lar ama sonraki olusan barlar ile cizgiyi yeniden nizami cekince 11.460
simdi hangisine gore islem yapacagiz![]()
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yarın go go go go tartar a devammı
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Ustad grafiklerden pandemi oncesini kaldirmak lazim yoska terse dusme olasiligi yukseliyor
banka hisselerive diger birkac hissede oyle degil kendin cal kendin oyna var
sanayi hisseleri %1 ekside adam akbanki %3 arti yapiyor yanina 2-3 diger hisseyi aliyor bakmissin u100 yemyesil
Sanayi hisselerinin cogunda ky cogunlukta ve zarardalar
testere piyasasinda sanayi hisseleri bu yuzden daha fazla yara aliyor
sanayi hisselerinde son gapi kapatmayan varmi? bir cogu gap fiyatinin altina geldi ama bankalar daha gap kapatmadilar
Sanayi hisselerinin grafiklerine bakinca fis cekilmis . Karadumanin konfetileri hazirlamaya baslamasi gerekiyor
ama banka ve diger 3 5 hisse surekli direkten donuyor yada kirip geri yukari aliyor
bir gun direkten donmez ise o zaman sanayi hisseleri ralli yerine yeni diplerini goruruz ama ne zaman direkten donmez orasini bilemeyiz
bircok hisse gapi kapatsa isdemir kapatmaz diye dusunuyordum o bile bugun 38.44 gordu gap 38.32 de idi
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri