Sayfa 134/339 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 2707 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1. Kağıda yeni giren yok gibi. Buda bence iyi. En azından panik yapıp satacak kimse yok. Hepimiz yıllanmışız. Kimse bakmasın.

Bu kağıdı götüren adam 43.000 lotlamı götürdü. Herhangi bir hisse tüm zamanların en yükseğini kırdığında uzun bir çubuk diker. Bugün 19a düzeltme yaptı saatlikleri soğuttu kim alabildi. 19dan 1000 lot işlem oldu. Yapın bakalım algı. dökülen olursa dökülsün satan satar alan alır denge bulunur.

3.  Alıntı Originally Posted by amele42 Yazıyı Oku
    Dolaşımda 2 milyon lot var yaşlı kurt.43.000 nedir. Maximde 50bin var. Bu yaptığın kurtluğa yakışmaz. Kuzuları kurtların önüne atıyorsun. Büyük Kurtun karnı doysunda bizim mallara göz dikmesin diyorsun. 😆 bir senmi varsın kurt yokmu sürünün çobanı kangalı.
    Anlatamadım. Marbas ın 43 bin lotu değil önemli olan.
    Demek istediğim içerden bilgi almış olmalı ki sattı.
    Yani dünden bu işareti verdi.
    Bu arada 43 bin lot az mı be.

4. Pazartesi hisse taban olur demiyorum. Ama iyi bir geri çekilme, düzeltme için fırsat bu.
    Ben şahsen 1 ay ölü taklidi yapar diyorum.

5. İşin kötü tarafı BFREN de kötü bilanço açıkladı.
    Bu ona o buna bakar aşağı salar.
    BİRİNİN bilançosu kuvvetli gelseydi diğeri onun kuyruğunda gezerdi.
    Neyse. Kağıt da dinlenir biz de.

6. Neyse Pazartesi goruruz , yasarkocak denen dallama senin seviyene inemem su anda zaten asabim bozuldu bilancoyu gorunce , arada senin gibiler gelir saldirir sonra uzarlar buradan , seninle ugrasamam su anda . Bu bilancoya hala gider diyenleri gorurum haftaya , elinizde kalsin 5 Sene su kagit da sonra sizi de gorurum . Bana saracagina o patronu arastir ne dumenler cevirdigine bak sonra gel

7. PNSUT 1.2 milyar hasılat
    Sadece 18 milyonu KAR.

PKART 139 milyon hasılat
    5.6 milyon KAR.

BFREN de hasılat çok çok fazla ama KAR 20 milyona düşmüş.

Zarar edenleri yazmadım bile.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

8. Karı 3 te birine düşenler, zarar edenler...
    Çemtaş vb.

Tamamıyla geçen yıl KURdan kaynaklı bir şişme oldu.
    Yanlış görmüyorsam geçen yıl ilave 8 milyon TL KURDAN yazılmış.
    Bu sene 400 bin.
    İyi de o para cebe girene kadar ekranda artar azalır. Nitekim 4.çeyrekte de bir kısmı gitti. Onun bir vadesi var.

Onun için bunlar hava civa.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

Sayfa 134/339 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •