-
Yine kendini belli etti. bist yukarı bu ******** 2,20 nin altına
-
Safkarın haysiyetli patronları 18 ocakta 2,250.000 lot hisseyi 3,28 tl fiyattan ilave satış yapıp küçük yatırımcıya verdin. Halka arzdan 3 gün sonra hemde Şimdi niye hissene sahip çıkıp 2,20 den geri almıyorsun.Hisseni diğer yatırımcı rolü üstlenmiş hırsızlarla öldürdün.Tabii yakında hisseni 1,98 tl ye gelir.3.halka arzı yaparsınız.Kendinle gurur duyabilirsin
-
Insanlarla dalga geçen böyle oooccc hisse görmedim yedi sulalenizi seveym seref yoksunlari
-
Resmen s... mis sipaya donduk bu nedir way karakter yoksunu patron sirketine sahip cik bizle isi bitti sira sende
YTD...
-
Yukarıda yazdığım yazıyı info@safkar.com adresinede yolladım. Sizde yollayın içinizden gelenleri.. Ayrıca dolaşımda 11 milyon lot var sadece 3 kişimi bu hissede yokmu başka kimse .Bir pasta alacak
-
Persembe gunu izmire genel kurula gidip hesap sormak lazım arkadaslar,Ben Istanbuldayım...kimler gidebilir....Saat 11 de....yonetime baskı yapmak lazım,adamlar 3 tl ortalamadan sattılar baktıkları yok....
-
Bunun piyasa yapıcısını merak edip incelediniz mi???
Emsali 7 tl kendisi B gurubu ve sürünüyor
Ama spek bunu unutmasın paranın bir maliyeti var
Büyük yatırımcılar ne der ?
Ucuz bulduğunuz ve işinize yarıyacak ne bulursanız satın alın elbette değerini bulur
Düştükçe ben alırım kardeş manipülatör ağa bak kimsen iyi düşürse sağlam atlıyalım
-
A.q hissesi daha gidecek yerin kaldimi asagi... sen kactan aldinda 2.14 e mal veriyon senden kar etmeden cikarsam borsayi birakirim inada bindirdin artik isi
YTD...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri