Sayfa 135/206 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185 ... SonSon
Arama sonucu : 1642 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: PEHOL - Pera GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by lpö Yazıyı Oku
    Bunlar cagri yapacak mi ,birim hisse fiyatını kaça aldılar bilginiz var mi
    Ardus dan gelen 49.99 paylar 0.22 alım ile 50,21 oldu çagrı sınırı aşıldı aynı zaman da hakim ortak konumuna geldiler

geçmişte tukaş aldılar 2014 agustos zorunlu çagrıyı yaptılar sonra işfinasal ayrıca parsan da ciddi payları var

2.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Ardus dan gelen 49.99 paylar 0.22 alım ile 50,21 oldu çagrı sınırı aşıldı aynı zaman da hakim ortak konumuna geldiler

geçmişte tukaş aldılar 2014 agustos zorunlu çagrıyı yaptılar sonra işfinasal ayrıca parsan da ciddi payları var
    Sayin elfidaa sizi kipadan taniyiruz .basarilarizi tebrik ederdim.siz aldinizmi hisse bundan

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Sayin elfidaa sizi kipadan taniyiruz .basarilarizi tebrik ederdim.siz aldinizmi hisse bundan

örnegin 100 bin lot alacaksam bu gün 25 bin aldım genelde kademeli alırım 88 olursa yine alacam 83 ve 78 kalanları almayı düşünüyorum

son 6 aylık ortalama pazartesi ögrenmiş olacam 90 civarı sanki

ayrıca son bilançoda degerleme farkı 55 milyon keskin düşüş var degerleme raporunun aşagıda çıkmasına neden olacaktır

4.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    örnegin 100 bin lot alacaksam bu gün 25 bin aldım genelde kademeli alırım 88 olursa yine alacam 83 ve 78 kalanları almayı düşünüyorum

son 6 aylık ortalama pazartesi ögrenmiş olacam 90 civarı sanki

ayrıca son bilançoda degerleme farkı 55 milyon keskin düşüş var degerleme raporunun aşagıda çıkmasına neden olacaktır
    Kagidi saha kaldiracak ortak alimlar olucaktir kanimca.okullu parsan da kacirdik.is finde kacirdik bunda kacirmayalim.ayrica bu okullu hangi araci kurumdan alim yapiyir bunu bilsek daha guzel yonlendirir bizi

5.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Kagidi saha kaldiracak ortak alimlar olucaktir kanimca.okullu parsan da kacirdik.is finde kacirdik bunda kacirmayalim.ayrica bu okullu hangi araci kurumdan alim yapiyir bunu bilsek daha guzel yonlendirir bizi

devir tarihi 30 nisan belirlenmiş en geç

MADDE 15 (1) Zorunlu pay alım teklifi fiyatı, hedef ortaklık paylarının borsada işlem görmesi durumunda, payların satışına ilişkin anlaşmanın yapıldığının kamuya duyurulduğu tarihten önceki altı aylık dönem içinde oluşan günlük ağırlıklı ortalama borsa fiyatlarının aritmetik ortalaması ile teklifte bulunan veya //// birlikte hareket ettiği kişilerce pay alım teklifini doğuran pay alımları da dahil olmak üzere tekliften önceki altı ay içinde hedef ortaklığın aynı grup paylarına ödediği en yüksek fiyattan düşük olamaz.

pay alım teklifi öncesi okullu ailesinin yüksekten pegyo alacagını sanmıyorum haziran ortasını bulur pay alım teklifi

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    devir tarihi 30 nisan belirlenmiş en geç

MADDE 15 (1) Zorunlu pay alım teklifi fiyatı, hedef ortaklık paylarının borsada işlem görmesi durumunda, payların satışına ilişkin anlaşmanın yapıldığının kamuya duyurulduğu tarihten önceki altı aylık dönem içinde oluşan günlük ağırlıklı ortalama borsa fiyatlarının aritmetik ortalaması ile teklifte bulunan veya //// birlikte hareket ettiği kişilerce pay alım teklifini doğuran pay alımları da dahil olmak üzere tekliften önceki altı ay içinde hedef ortaklığın aynı grup paylarına ödediği en yüksek fiyattan düşük olamaz.

pay alım teklifi öncesi okullu ailesinin yüksekten pegyo alacagını sanmıyorum haziran ortasını bulur pay alım teklifi
    Persembe gunu alim yapmis 0.90 dan neden aldi peki?

7.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Persembe gunu alim yapmis 0.90 dan neden aldi peki?

yüksekten kastım 1.2 tl falan 090 ile 1 tl arası alım devam edecegini düşünüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    yüksekten kastım 1.2 tl falan 090 ile 1 tl arası alım devam edecegini düşünüyorum
    Okullunun siradejileri hisseyi ucuruna kadar alim yapmalari.parsani nerden nereye gelmesinde en buyuk oyunu onlar yapti alimlarla.pesinden isfinansi ayni hareket basladi.bakalim bunda ne yapacaklar.birde cagri yukumlulugunde cagriya kimsenin katilmicagini tahminde edebilir.oyuxden ortak alimlara devam eder.birde alim sozlesmesi ne zaman olucak.

Sayfa 135/206 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •