Sayin elfidaa sizi kipadan taniyiruz .basarilarizi tebrik ederdim.siz aldinizmi hisse bundan
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
örnegin 100 bin lot alacaksam bu gün 25 bin aldım genelde kademeli alırım 88 olursa yine alacam 83 ve 78 kalanları almayı düşünüyorum
son 6 aylık ortalama pazartesi ögrenmiş olacam 90 civarı sanki
ayrıca son bilançoda degerleme farkı 55 milyon keskin düşüş var degerleme raporunun aşagıda çıkmasına neden olacaktır
Kagidi saha kaldiracak ortak alimlar olucaktir kanimca.okullu parsan da kacirdik.is finde kacirdik bunda kacirmayalim.ayrica bu okullu hangi araci kurumdan alim yapiyir bunu bilsek daha guzel yonlendirir bizi
devir tarihi 30 nisan belirlenmiş en geç
MADDE 15 (1) Zorunlu pay alım teklifi fiyatı, hedef ortaklık paylarının borsada işlem görmesi durumunda, payların satışına ilişkin anlaşmanın yapıldığının kamuya duyurulduğu tarihten önceki altı aylık dönem içinde oluşan günlük ağırlıklı ortalama borsa fiyatlarının aritmetik ortalaması ile teklifte bulunan veya //// birlikte hareket ettiği kişilerce pay alım teklifini doğuran pay alımları da dahil olmak üzere tekliften önceki altı ay içinde hedef ortaklığın aynı grup paylarına ödediği en yüksek fiyattan düşük olamaz.
pay alım teklifi öncesi okullu ailesinin yüksekten pegyo alacagını sanmıyorum haziran ortasını bulur pay alım teklifi
Persembe gunu alim yapmis 0.90 dan neden aldi peki?
Okullunun siradejileri hisseyi ucuruna kadar alim yapmalari.parsani nerden nereye gelmesinde en buyuk oyunu onlar yapti alimlarla.pesinden isfinansi ayni hareket basladi.bakalim bunda ne yapacaklar.birde cagri yukumlulugunde cagriya kimsenin katilmicagini tahminde edebilir.oyuxden ortak alimlara devam eder.birde alim sozlesmesi ne zaman olucak.
Yer İmleri