Sayfa 135/985 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Viop - XVII

1. 114100 olması gereken vadelı 114650..........550 puan alacan mı yarın....vobu kıpırdatmadan
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    X30 spot

fokus CS

Artık öyle bir ezberlediğimiz hareketler var ki; oyuncular aynı, kağıtlar aynı, hareketler aynı ne olup ne bittiğini çözmek zor değil..Dün endekse temiz verdiler tabi kapanışta genelde insanlar korkup sattığı için genelde hafif +GAP olur bir süre takılıp hızlıca negatife geçer..Bunu düşünerek %70 mal, %30 boş uyudum gece..
    Dün kapanışta 10,42 THY ve 8,43 SASA aldım..Sabah + açtı THY hemen 10,56 , SASA 8,50 verdim..Beklediğim gibi patır patır döküldüler...Sasa 8,28-8,29 doldurdum 8,48 verdim..
    Tüpraş 83,45 gösterdiler 84 civarı full aldım ve 86 civarı verdim o sırada Garan 8,20..Sonra Garan bir şahlandı sattığım Tüpraşları 85,9 aldım 86,4 oldu ve o sırada Garan 8,35'e çıktı ama Tüpraş'a o sırada yerliler akın edince bir vermeye başladılar öyle böyle değil..85'den sattım bu da benim bugün en kötü hareketimdi...
    Kağıtlar arasında o kadar geçiş var ki anlatamam işte tuzak burda..THY mesela dün 11,28 gördü ama bugün tepki bile veremedi çünkü mal yemiş dün...Tüpraş endeks kötüyken 3 lira arttı ama endeks artınca adamlar bunu satış fırsatı olarak gördü geçirmeye başladı..Başka zaten kağıt yok doğru dürüst.. Tkfen, Petkim etkisiz elemanlar diğer bankalar gibi..

3. ne biçim kriz fiyatlaması değil mi hocam..
    şirketler batmadı, ya da şirketler kurtarılmadı, 1930 buhranı benzeri olabilir deniyor ama etkisi görülmedi, ölenler bile dirilmedi ama kriz teğet geçiyor havası estiriliyor..bakalım neremizden geçecek..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT de her krizde servet el değiştirir deniyor. Şu ana kadar servet değişikliği haberi duyurulmadı bence.

4. ABD ADR ler iyi başlamadı

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

O nasıl bir ölü sayısı be

6. para basılırsa ölümün ne kıymeti var, gömün gitsin modunda piyasalar..

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    O nasıl bir ölü sayısı be

7. Şimdilik bir şekilde idare ediliyor ama elde cephane fazla değil. İnsanların da issizliğe dayanabilecek belirli birikimleri olabilir. Sonrası pek hayra delalet değil. 2001 mumla aranabilir. Pazarda bile açılan tezgah sayısı yarı yarıya azalmıiş durumda. Ben yazın yurt dışı turizm olayını çok önemsiyorum. Eğer ufak da olsa bir katkı gelmez ise nanay.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

8. Dün ekmek hamuru karma aletlerine bakarken bu sefer fırın, otel vs gibi daha profesyonel aletlerinin de videoları vardı. Yerli imalatçı adamlar video çekip koymuşmuşlar ama Türkçe, aşağıda yabancılar fiyat, telefon, adres soruyor cevap yok.

Hamur karma makinası 5 Kg dan 150 Kg belki daha fazlasına kadar çok modeller var, tanıtım videoları İngilizce alt yazılı olsa, bir de fırından çıkan mamulü de gösterseler ilgi çekebilir.

Bir tanesinde hamur dinlenme süremiz azaldı, ekmek daha iyi kabarıyor demiş, simitçi en son aşamada yağ döktü hamura daha gevrek olması için olabilir vs.

Pazarlama işinde zayıfız.

Kafa kurnazlığa çalışıyor ama doğru ve dürüst bir pazarlama yapılamıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 135/985 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •