Originally Posted by Batman ADP mantıklı mı kıyas yapmış olan var mı? çok küçük farklar oluyor. ikisi de aynı fiyatlanıyor diyebilirim.
Originally Posted by Batman altına da 2300 dolar tahminleri var. Altın fibosunda hedef 2150$ sonra 2250 $
Originally Posted by Batman ADP mantıklı mı kıyas yapmış olan var mı? diger forum sayfasinda yazmis bi arkadas.. yüzdesel ufak farkliliklar var sadece yoksa barindirdiklari hisseler ayni
nacizane tavsiyem mk %30 kazanci saglarsaniz hisse fonlarinda (aylık) 2-3 sürecinde biraz dinlenmeye gecin sonucta %9 faiz aldiginiz donemde %30 guzel getiri acgozlu olmamaya dikkat edin
Viop 0 açtı, bugun de cacik olmayyacakk
Originally Posted by matac Bunun yerine ZPLIB daha mantıklı değil midir? Aslında boyle ağırlıgi 2-3 hisse olan endeks fon almak yerine o sepeti kendince ağırlıklandirarak hisse yatırımıyla almak daha mantıklı değil midir? MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. ZPLIB ziraati kullananlar aliyor diye biliyorum yaniliyor olabilirim? sepeti kendinizde olusturabilirsiniz oda olabilir
Originally Posted by Batman ADP mantıklı mı kıyas yapmış olan var mı? eveli gün girdim ADP ye. 080 in altına gelince aldım. Grafiği mantıklı. dip.
Originally Posted by matac Bunun yerine ZPLIB daha mantıklı değil midir? Aslında boyle ağırlıgi 2-3 hisse olan endeks fon almak yerine o sepeti kendince ağırlıklandirarak hisse yatırımıyla almak daha mantıklı değil midir? MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. tabi herkesin mantığı farklı. benimki de şu : 1/3 hisse senedi KRDMD PETKM SKBNK TSKB ------------ 1/3 fon ARE TLE TTA DBA ------- 1/3 OSL GBL Bu kadar.
Forum Rules
Yer İmleri