Sayfa 135/1002 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Altun'un Borsa İstanbul'dan aldığı maaşı, bir gecede %33 artışla 18.000 liradan 24.000 liraya çıkarıldı.

Bu maaştan kaynaklanan gelir vergisi olursa, o verginin tamamı da Borsa İstanbul bütçesinden ödenecek.
    https://twitter.com/uyanhadi_
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    60 yaş üzerine covid aşı randevusu verilmeye başlamış. Ben aldım.
    Eşlere de yaşa bakılmaksızın randevu veriliyor, bilginize.
    Hastane den alınan randevular erken tarihli iken aile hekimliği daha geç randevu veriyor.
    Hastaneden alınacak randevuların ,poliklinik saatleri dışında alınması tavsiye olunur.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

İyiki varsın...güzel insan....senin yazılarını okumak benim için büyük mutluluk....!!!!!!!

Teşekkür.....teşekkür.....teşekkür....!!!!!!!!!!!! !!!

7. "Operatör şoför, ağır vasıta şoförü, büro elemanı ve park bahçelerde görevlendirmek için 200 işçi alımı yapacak olan Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ilanında talep patlaması yaşandı. İlana şu ana kadar 45 bini üniversite mezunu toplam 52 bin kişi başvurdu."

3 çocuk yetmez, 4-5-6 olsun
    Belinize kuvvet !!!
    Suriye yetmez Afrikadan, kutuplardan da adam getirin...!!!!

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 135/1002 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •