Sayfa 135/1200 İlkİlk ... 35851251331341351361371451852356351135 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Konya!!!!
    Göltasi izlemesi icin karar vermesi lazım düşen kırmızı üzerinde kalıcak mi??? Bence hacim desteklemiyor tobosunu
    Bakın dikkatlice bir önceki obo da nasıl hacim onay vermiş!!!! Yanılıyor olabilirim kahin degilim sadece sesli düşünüyorum
    Eğitim amaçlıdır

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    YAZICI calkalamasini neredeyse tamamladi gibi ...

MGROS Ve TATGD da bi yukarı bi salla durumu kopuslara kadar devam edebilir ama.ikisininde cok bekletecegimi sanmam ...

arkafaslar aklinizda olsun en saglikli yukselis gunluk yuzde 1 3 arasi yukselislerle yoluna devam etmesidir ... bu gunluk yuzde 7 yuzde 10 dan iyidir .....
    Hocam YAZICI da MACD kafayi asagi eğmiş gibi duruyor siz ne dusunuyorsunuz??

SM-G903F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku

Aslan gibi duruyor!!! Hele o iğne ucundaki kafesten çıkarsa kulpu takar!!!
    Muazzam bir tobosu var dipte artan hacim cabasi, sabreden icin ekmek var çizgilere sadık kalınıp beklenebilir
    Eğitim çalışmasıdır

bu gergedan gibi burnunu bükmüş nefes alamıycak gibi duruyo dümenden dir diyoz demi üstad eline sağlık
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

4. KOMHL !!!
    Ne iş yaptıklarını bile bilmiyorum!!!
    A grubu hissesi diye paylaştım!!! Gerçi B grublarında başarı oranım çok yüksektir brh + kan grubum!!! Neyse uzatmiyim
    2012 de halka arz olmuş 2.80 den ve suratle 8.40 tl fiyat görmüş garga şeyini yemeden 3.60 a düşmüş,,,, 4 senelik yıpratma bezdirme ağlatma sonucunda altta daire aldigimiz Hacim ile bize göz kırpmış!!! Düşeni desteği kırmızı çizgileri ahanda resimde!!! İş bilenin kılıç kuşananin misali!!!
    Eğitim çalışmasıdır lutfen ciddiye almayın

5. kent!!!!
    Ramazan bayramı öncesi şeker dagitir mi resimde inceleyelim!!!!
    Uzun çekim maviyi kırarsa fincanin tamamlar!!!!
    Uçmayalım bizyinede

Buda kısa çekim Macd sacrosantin sevdiği yerde yukarı dönerse fiyat!!!!
    Kirmizi alti net stop olur
    Siyah düşeni kırarsa mavi hedef olur!!!
    Eğitim çalışmasıdır lutfen ciddiye almayın

6. Slm Beyler..
    Trkcm aşağıdan sessiz sedasız gidiyor.. 2 kez 3.03 altı denedi düşemedi umarım yükselişe başlamıştır..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Kervansaray tam hırsızlar cetesi !!!! Çok sevdiğim gariban bir abimi bu hissede batırmışlar, demişlerki garibe bir hisse var 5 kat diyolar, garipte bankadan 30 bin tl kredi cekiyor
    Maaşı zaten 1800 tl, kredi 4 sene vade!!!
    2 sene önce anlatti bana tesadüfen konuşurken! Bilmiyor benim borsa ile ilgilendiğimi tabi bilse yaktırırmiyım onu!!!!
    7 den açığa satmazmiyim adilerin kafasina malı!!!!
    3 tane daire içine aldığım yer bunlar kopuk fiyatlardır, iyi bir trader açığa satış icin hep fırsat kollar üstteki kırmızı üzerinde yada en azından ben!!!!
    Demem o ki kimsenin lafına bakıp hisse almayın, bu adamların Allah korkuları ve Allahı yok!!!!! Acımazlar,
    İntikam soguk yenir ama takipteyim Deniz aldığı kumu geri verir!!! O yüzden nickim Fıght clup

8. sacro hocam bu şekilde mi?

Sayfa 135/1200 İlkİlk ... 35851251331341351361371451852356351135 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •