Sayfa 136/213 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. sayın Jamiryo geçen hafta 5.00 maliyetli petkim bu hafta sonu hisse başına 0.34 temettü verecek şu an 5.20 0.40 düşer temettü sonrası 4.80 e yorumları var. siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? saygılarımla, uzun vade olarak 6-9-12 ay uzuncu mu olmalı? ne dersiniz.ayrıca uzun vadeci olmak bazı fırsatları da kaçırmaya sebep oluyor. şimdiden teşekkür ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by kokkok Yazıyı Oku
    sayın Jamiryo geçen hafta 5.00 maliyetli petkim bu hafta sonu hisse başına 0.34 temettü verecek şu an 5.20 0.40 düşer temettü sonrası 4.80 e yorumları var. siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? saygılarımla, uzun vade olarak 6-9-12 ay uzuncu mu olmalı? ne dersiniz.ayrıca uzun vadeci olmak bazı fırsatları da kaçırmaya sebep oluyor. şimdiden teşekkür ederim.
    Temettüden sonra düşse bile o para cebinize girecek, aradaki fark zaten sizde olacak o yüzden bir zarar düşüşü değil. temettüyü alırdım kağıda güveniyorsam da beklerdim petkm orta ve uzun vadede güzel olacağını düşünüyorum. uzun vadede kaçırdığınız fırsatlar sat al yapıp kaçırabileceğiniz fırsatlardır. ama uzun vadede bu tarz hareket pek doğru olmayabilir, çok iyi takip edemiyorsanız sat al yapacağım derken satarsınız kağıt yükselmeye devam eder alırsınız. sonra tam o sırada bir düzeltme gelir ah zarar ettim diye satarsınız gibi hareketler olabilir o da zararınıza olur bence.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

3. Sn jamiryo,

Otkar için görüşünüz nedir

iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by M_kaya Yazıyı Oku
    Sn jamiryo,

Otkar için görüşünüz nedir

iPhone aracılığıyla gönderildi
    bence bir toparlanma sürecine girmek istiyor gibi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

5. Hocam, Anele ve orge hisselerini inceleyebilirmisiniz.Tsk.

6.  Alıntı Originally Posted by karlıkaya Yazıyı Oku
    Hocam, Anele ve orge hisselerini inceleyebilirmisiniz.Tsk.
    ORGE ve ANELE için muhtemel noktaları işaretledim. ANELE de 1,67 bandında bir boşluk var burasını göz önünde bulundurmakta fayda var her zaman.

Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    selamlar,

hayır hayır aşırı alım bölgesi, bir hissenin çok fazla veya çok sert alındığı, ve kar satışı veya düzeltme yapabileceği anlamında yorumlanabilir. bu kişiden kişiye göre değişebilir. eğer borsa da bir şeyler yapmak istiyorsanız bu terimleri mutlaka iyice araştırıp öğrenin yoksa üzücü sonuçları olabilir. aşırı alım, aşırı satım, al sinyali, sat sinayli tarzında şeyleri çok sıklıkla duyarsınız.
    Teşekkür ederim, eksik olmayın. Görüşmek üzere.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

8.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    İyi haftalar arkadaşlar....

RSI ve CCI değerleri günlük bazda aşırı alım bölgesinde olan bist100 hisseleri

BIMAS ve BAGFS izlenebilir gibi.
     Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    BAGFS,
    10,27 bandını kırabilirse alımlar hızlanabilir gibi. 10,21 üzerinde kalması da önemli. ytd.

BIMAS,

BAGFS bence güzel hareket etti devamı gelebilir diye düşünüyorum.

Sayfa 136/213 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •