Sayfa 136/643 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 5140 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    100 lotla bilet almış filmi izliyorum....Fon satışı umarım bu hafta sonlanır ....Sonra alan adam birde bizi kazığa oturtmak için hisseyi aşağı salarsa Yandı gülüm keten helvası
    Kendide oturur kaziga hemde o kadar milyon lotlarla mutlaka iyi olacak merak etmeyin

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    100 lotla bilet almış filmi izliyorum....Fon satışı umarım bu hafta sonlanır ....Sonra alan adam birde bizi kazığa oturtmak için hisseyi aşağı salarsa Yandı gülüm keten helvası
    100 lot ile çok zarar etmiş olmazsiniz [emoji846]

yatırım tavsiyesi degildir

3. hulk un oranına dikkat etmekte fayda var. yatırım tavsiyesi değildir.

4. bul parayı al karayı oyunu var hissenin 10 yıllık grafiğine bakınca bu kadar bariz olan bir durum var her bakan aynı şeyleri görüyordur kanımca herkes 10 yıllık grafikte aynı şeyleri görünce ne olur ben biraz da bunu merak ediyorum dogrusu bu kadar kabak gibi grafik olur mu ?yatırım tavsiyesi değildir .

5. Geçmiş yazılarım hiç okunmadan son yazım üzerinden haksız eleştiri yapılmış...karşılığında kendime not alacağım düzgün bir yorum göremedim...
    Yinede hakaret içermeyen her eleştiriye açığım...bigi paylaştıkça güzeldir..

6.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    Karşımda bacardi büfe var....evin balkonundan hergün izliyorum..arabalar kuyrukta...bu sabah sıgara almaya gittim..kendisine sordum satışlar şimdi mi iyi önceden mi iyiydi diye..şimdi çok fazla dedi..
     Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    Citibankın satışları son bulsa tavan bile olabilir..
     Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    yabancımı satıyor emektar hocam..
     Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    Citibank geçen hafata 3.5 milyona yakın mal satmış..1 milyonunu dochebank karşılamış..citibankın elinde şuan 99.5 milyon lot var.
    Hissenin %50 ci citinin elinde %25 ide dochenin elinde.doçede 51 milyon lot var...
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bir duyum da benden olsun [emoji846]

duyumlar havada ucuyor ne de olsa

rusya da stoklar dibe vurmus, satislar cok iyi durumda imis !

yatırım tavsiyesi degildir
    hayretle izliyorum !!! yatırım tavsiyesi değildir .

7. tüm forumu okudum severim okumayı hatta sadece okurum her gün okurum bol bol okuyun yatırım tavsiyesi değildir okumaya devam .

8. Citinin elinde 100 milyon lot var...Ben citinin malı bitse demedim...satışları son bulsa dedim...yine aynı görüşteyim...satışlar ona ererse tavan bekliyorum...

Sayfa 136/643 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •