Canımızda ayaklar altında MR&MRS beyefendicim. İzmirde öğrencisi tarafından bıçaklanıp öldürülen Sevilay ilk gün durukan arkadaşımdı ve o kadar da öğrencilerini çookkk severdi[emoji22] [emoji35] [emoji27]Hatt 1 ay önce bende bir veli ile,üstelik kendi velim de değil nerdeyse birbirimize giriyorduk. Tv de görürdünüz artık...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Herkese iyi akşamlar diliyorum....
Akşam saatlerinde artılarda gezinen ABD borsalarının % 2 lerin üzerinde ekside seyretmesi moralimi biraz bozmuş durumda...
pAZARTESİ BU DURUM BİZE NASIL YANSIR DERSİNİZ?![]()
Valla Öğretmen dostlarım, Sizleri sevdiğimi biliyorsunuz. Tartışma olarak algılamayın lütfen, işinizin kıymetini iyi bilin. Milyonlarca insan öğretmen olabilmeyi arzu ediyor ve dua ediyorlar. Ben de bir üniversiteye şu yaşımda Öğretici olarak başvurdum. Halen olması için cevap bekliyorum. Bence ne mutlu sizlere.
Aman Batık beyefendi işi ölüme geldimi orada bir durmak lazım düşünmek lazım...maalesef bu konuda size katılamayacağım. bu çok geniş kapsamlı bir konu kısaca özetlemeye çalışayım müsadenizle
O zaman komutanım o büyük kuşa hiç binmesin....
taksici asan aga işe çıkmasın .......
denizci abi denizlere veda etsin....
başgan diyar diyar gezip işini icra etmesin....
Cafer amca torna kaynak kullanmasın
çicekler açmasın
vs.vs
MR&MRS evde düdüklü tencerede tavuk haşlamasın
Kısacası her yaşamın sonunda ölüm vardır hocam....ha bu bir saldırı ile olmuş ha iş kazası ha kalp krizi ha doğal afet vs.vs
saldırı ile olanlar sadece malesef öğretmenlerimize olmuyor doktorlar, askerler ,makine mühendisleri,polisler kısacası saldırı her meslek dalında oluyor hatta istemesekte kocasından boşanan bayanlara dahi oluyor vsvs ....bütün saldırı ile ölenlerin Rabbim günahlarını affetsin mekanları Cennet olsun ...saldıranlarında Rabbim helak etsin.... diye düşünüyorum haksız ola bilirim
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Dediklerinde haklısın kardeşim, ben maaşımın dışında haliniz iyi yazısına,meselenin sadece maaş olmadığını anlatmaya çalıştım...Elbette askeri,polisi,doktoru tehlike altında...Memleket kural,kanun bilmeyen cahillerle doldu,taştı be cancazım...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
ptesi icin 92.000 dümdüz boş mu![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri