Sayfa 137/571 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. ters köşe olmayın ben dahi satıp 15,50ye düşeceği garanti görünün hisseyi satıp almayı düşünürken hisse acayip hareketler yapmaya başladı dikkat edin burada yazanlar sizden akıllı değil

2. yine çaktı )))

3. Bu lazlar burayı okuyup gaza geldiler , ula uşaklar 18 lere cikarunda satsın millet da.

Gurur yapayi uşak, okudu burdaki haklarindaki yazilanlaru, kudirdu uşak.

4. iyi yemledi aşağıları gene boşalttı veriyor coşkuyu
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5. Burada hergün devamlı düşecek ve devamlı çıkacak diyenlere dikkat edin beyler belli onlar zaten

6. Destek yok,direnç yok,grafik yok. O yüzden burdan satayım da alttan alırım yanlışına düşmeyin. Paranız var ise düştükçe az az alıp maliyet düşürün. Zaten stop seviyesi kaçmış.
    Aynı hatayı karsanda yapmıştım. 2 üzeri aldım. İki haftada 1.37 ye düştü. Yorumları okuya okuya yok karsan battı,yok tokatladılar,yok 1 tl altına düşecek dediler dediler ve ben karsanı 1.44 ten sattım. Sonuç ne oldu? Bir ay sonra 2.35 oldu.
    Güzel kar alacağım yerde, zararla ayrılmıştım. Halbuki düştükçe alsaydım voleyi vurmuştum.
    İşin özeti şu = stop seviyesini kaçırmışsan bekle kardeşim. Düştükçe alttan al ama AZ AZ al.

7. düşen yok senas kapanışında tekrar yazacam o zaman anlarız düşermi çıkar mı bende bir şey iddia etmiyor sadece gördüğümü yazıyorum

8.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    Buyuk abi geldi ve çaktı ...10 liranın altına ındırecekler )))
    Zorla düşürecen kağıtı, tarafını fazla açık etme istersen, zararda olan çok..

Sayfa 137/571 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •