Kademe paylaşabilirmisiniz
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademe paylaşabilirmisiniz
alış satışta bir kademe görebiliyorum...kardeşim
Eyvallah
alış ta beklersen o kadar lotla tahtada baskı olur
sen benim dediğimi yap satışa yaz göster
gücünü demi ya
Her zaman yaptıkları iş maliyeti orası büyük ihtimal maliyetini düşürdükçe.spek efendi oraya koyduğu lotlarıda aşağı.çekecektir.ben kaplm speğinin ruhunu bilirim bıktırmadan gitmez
Bu hissede hedef belirtemeyiz kardeşim. spek efendinin canı isterse şow yaptırır bu hisseyi yaklaşık 10 yıldır takip ederim bana bu güne kadar hiç zarar ettirmedi. 16 lardan bedelsiz bölündü 3 lere geldi sonra çukurovayla ilgili sorunlar çıktı göz altı pazarına gir 1 liranın altına düştü tekrar toparladı gözaltı pazarından çık uzun süre 2.5 – 3.5 arası gidip geldi geçenyıl sonra speğimizin canı istedi 7 üzrine attı. Şimdi yine ölmüşleri oynuyor ama hareket yakındır. Bu fiyat bu hisse için ucuz ne hisseler var zarar açıklayan fiyatı bunun iki üç katı bekleyip göreceğiz sadece biraz sabır endekstede istikrar mutlaka ederini bulacaktır. Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
9 aylıkta iyi bir bikanço gelirse kağıdı buralarda tutamazlar artık büyük ihtiimal kasa artıya geçince temmettü ödemeyede başlar temmettü ödeyen şirket sıp ise bu kadar ucuz bırakmazlar diye düşünüyorum yani tekkeyi bekleyen çorbayı içecek tabi kar etmeye devam ederse. Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri