Sayfa 137/206 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon
Arama sonucu : 1642 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: PEHOL - Pera GMYO

1. Cem okullu yu girişimci oldugunu düşünmüştüm ama bu gün metro grup söz de 2.3 tl tukaş 30 milyon hisse satışı ve İş finasal son 3 günde %50 artış saglaması işfin de metro grup satış muhtemeldir .

Özetle bu işin tadı kaçtı Pegyo hissesini tavsiye etmiştim gördük ki bu gün yanılmışım yatırımcıyı dolandırmak amaçları olmuş dikkat etmekte fayda var...

2. mekteplilerin operasyon yemeyen pegyosu uykuda...

3.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    Cem okullu yu girişimci oldugunu düşünmüştüm ama bu gün metro grup söz de 2.3 tl tukaş 30 milyon hisse satışı ve İş finasal son 3 günde %50 artış saglaması işfin de metro grup satış muhtemeldir .

Özetle bu işin tadı kaçtı Pegyo hissesini tavsiye etmiştim gördük ki bu gün yanılmışım yatırımcıyı dolandırmak amaçları olmuş dikkat etmekte fayda var...
    Sayın elfidaa bence korkmak için pegyo da erken şuan..asansör hareketler mal toplamak için yapılıyor ki bende verdim. Yanlız ilk fırsatta geri doncem çünkü daha burdaki hareketi yapmadılar..güç topluyorlar ama ondan sonra bir daha bakmam ..

4. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5. Işfin dede işleri bitiyor gibi 30 nisana kadar ardusun imzalarını atmayı planlıyoruz diye kapta haber duruyor.kutman yıllarca yatırdı hisseyi.bu adamlar iyi şeyler düşünüyordur inşallah.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    mevcut takasalar göre karşılık fiktfi işlemler olmuş yf 1.4 milyon takasa geçmedi !!!!

7.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    mevcut takasalar göre karşılık fiktfi işlemler olmuş yf 1.4 milyon takasa geçmedi !!!!
    karşılıklı işlem ve karıştırmalarında ve harmanlamadada vardır bir hayır.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. Borsada gunlerdir dusus olmasina ragmen kaya gibi durdu ve hic dusmedi.bakalim nedeni yakinda ortaya cikar.benim merakim kac lirqdan cagri yapar?

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 137/206 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •