Sayfa 138/218 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: KAPLM - Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. 9 aylıkta iyi bir bikanço gelirse kağıdı buralarda tutamazlar artık büyük ihtiimal kasa artıya geçince temmettü ödemeyede başlar temmettü ödeyen şirket sıp ise bu kadar ucuz bırakmazlar diye düşünüyorum yani tekkeyi bekleyen çorbayı içecek tabi kar etmeye devam ederse. Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,735
     Alıntı Originally Posted by bozo Yazıyı Oku
    Her zaman yaptıkları iş maliyeti orası büyük ihtimal maliyetini düşürdükçe.spek efendi oraya koyduğu lotlarıda aşağı.çekecektir.ben kaplm speğinin ruhunu bilirim bıktırmadan gitmez

Sayın bozo hedef neresi nereye kadar gidebilir?
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

3.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Sayın bozo hedef neresi nereye kadar gidebilir?
    Bu hissede hedef belirtemeyiz kardeşim. spek efendinin canı isterse şow yaptırır bu hisseyi yaklaşık 10 yıldır takip ederim bana bu güne kadar hiç zarar ettirmedi. 16 lardan bedelsiz bölündü 3 lere geldi sonra çukurovayla ilgili sorunlar çıktı göz altı pazarına gir 1 liranın altına düştü tekrar toparladı gözaltı pazarından çık uzun süre 2.5 – 3.5 arası gidip geldi geçenyıl sonra speğimizin canı istedi 7 üzrine attı. Şimdi yine ölmüşleri oynuyor ama hareket yakındır. Bu fiyat bu hisse için ucuz ne hisseler var zarar açıklayan fiyatı bunun iki üç katı bekleyip göreceğiz sadece biraz sabır endekstede istikrar mutlaka ederini bulacaktır. Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bilançoya bakarsak geçmiş yıllar zararımız 5 milyın civarı kalmış onuda 9 ve 12 aylık bilançoda kapatırsak önümüzdeki yıl artıya geçmiş bir şirket olacağız bu nedenle temmütü ödemeleri başlayacak. Ortalama yılda 50 kuruş temettü verse 10.000 lotta 5 bin yapar bu fiyata göre.muazzam bir para 35 binliraya yılda 5 binlira kim verir. O yüzden benim görüşü bu hisse buralarda kalmaz eninde sonunda ederini bulacaktır. Yazdıklarım beni bağlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Birde üç dört ay önce facebookta vestelle görüşüyor diye bir yazı okudum onunla ilgili hiç bir gelişme olmadı şirkettende açıklama gelmedi o bile açıklansa hisseyi uçutur.

6. Tbr adam yazdı önce biraz ürkek davrandı ama satış a kalın lot koydu yani burayı takip ediyor ben olsam yüz de onu risk ederdim oda öyle yapmıştır tahmini ve bir baba yiğit çıkmadı ya la

7. bisteki çoğu şirketten daha sağlam cunku
    arkasında Çukurova holding var şu TMSF işi var o biraz bulandırıyor .. bir artı olarak Nisan ayında patronun dediği gibi dijital baskı fabrikalarından üç dört tane daha kuracağını belirtmişti belki ordan bir destek gelirse spek sende öyle kolay baskilayamazsin

8. patron Mehmet Ali Karamehmet in nisan 27 de prigo dijitali açarken konuşmasını atacaktım ama
    bulamadım her neyse ben bir tane daha
    prigo dijital açana kadar burdayım

Sayfa 138/218 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •