Sayfa 138/1030 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu eurobond yatırımı için en az ne kadar kaynak gerekiyor?
     Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Aracı kurum ve bankanızdan min. yatırım tutarını öğrenebilirsiniz.
    İnanın buradaki çoğu bilgiyi belirttiğiniz finansal aracılardan öğrenebiliriz. Eğer burada bilgi paylaşmak yerine yönlendirme yapacaksak forumun ne faydası var?

Cevabı bilmiyorsanız bilmiyorum demek daha etkin olur. Eminim burada bahsettiğiniz finansal aracılardan daha fazla bilgiye sahip dostlar vardır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    reis şöyle konuşmuş

Erdoğan TCMB'nin faiz artırımının oldukça yüksek oranda gerçekleştiğini belirterek "TCMB'nin bağımsızlığının neticesini göreceğiz" dedi.

Erdoğan şu açıklamaları yaptı, "Biz döviz kurunun yatay seyre geçmesini beklerken tam tersi bir durumla karşılaştık. ABD'nin açıklamaları ile alçak bir döviz saldırısına maruz kaldık. Dövizdeki artış mantıkla açıklanamayacak şekilde yükseltildi. Yılbaşında, 3,8 olan, Nisan başında yaklaşık 4 olan, Haziran'da 4,6'yı bulan kuru buraya kadar anlayabilirdik. Seçimde böyle bir kıpırdanma olabilir diye baktık. Daha sonraki gelişmeleri öyle değerlendiremiyoruz. Temmuz'da aynı seyri gösteren dövizin, Ağustos'taki yükseliş bir döviz suikasti girişimidir. ABD yönetiminin egemenlik haklarımıza saygısızlık eden tutumlarına karşılık vermedik diye oluyor. Türkiye bir kabile devleti değildir, hukuk devletidir."
    hala abd ile dalaşıyor yaw.. abi senin derdin nedir, ülkeyi batırmak mı? dangalak herif ülkeyi 500milyar dolar borca sokarken bunların olacağını bilmiyormuydun.. (bence bilmiyordun) seni kukla gibi oynatıyorlar haberin yok, konuyu bilip bu derece art niyetli olabiliecek bir insan değilsin, bilmiyorsun ve sana akıl verenlerin tuzağına düşüyorsun..

dünya senin düşündüğün kadar masum değil, yaptıklarınla sende en az dünyadaki yöneticler kadar suçlusun, o yüzden boşuna ağlama zaten ağlayacak olan sen değilsin SIRADAN VATANDAŞ.

3. Reis konuşuyor dolar gene arttı 6.10

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Faiz arttıkça bankaların elinde tonla %8-12 bandında bono-tahvil zarar yazıyor , daha geçen gün devlet yine bunlara düşük faizle kağıt sattı .Ama bizim borsada banka hisseleri değer kazanıyor....Adam 1.5-2.0 bandında çuvalla dolar borçlanmış onuda ya batık dolar kredisi ( TT gibi) ya da TL kredi olarak betoncu fonlamış ama hisseler değer kazanıyor......... Bu işte bir gariplik var

5. Aktif Nkolay gidin diyor resmen. 250 k üzeri cepteteb 25 yapmış. Aktifle görüştüm, 200 internet bankacılığından, 100 de kendileri tanımlamadi Eftyi. Maksimum 300 k çıkartıyorlar. Ben kaçarım...

6.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    ERDOĞAN: KİM Kİ DÖVİZ TALEP EDİYOR, BUNLAR İLGİLİ MERCİİYE ŞİKAYET EDİLMELİ

kimi kast ediyor bilen var mı
    çok yaşlandı..
    hoşgörün..

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    teb marifetli rica ettim tekrar acmayi.21 den aktif ettiler gunluk..
    suresi dolanlar telefonla arasin bankayi..
    TEB'in sitesinde yazana göre, standart olarak, marifetlide hoşgeldin süresi dolduktan sonra, 100.000 TL üzeri için %20.75+0.25, 250.000 TL üzeri için de %21.75+0.25 veriyor. Hoşgeldin sonrası anlamında fena oranlar değil.

8. Allah aşkına sus ne olur yalvarıyorum sus
    dolar düştü işte 2 dakka rahat duramaz mısın sen ya?
    git game of thrones falan seyret

Sayfa 138/1030 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •