defter değeri düşük hisseleri araştırırken denk geldim bu nasıl bir şirkettir anlamadım.Ana pazarda defter değerinin 1/3 fiyatında ve bakan yok.Bir şey anlamadım internetten sayfasına gittim bir şey yok.Garip![]()
defter değeri düşük hisseleri araştırırken denk geldim bu nasıl bir şirkettir anlamadım.Ana pazarda defter değerinin 1/3 fiyatında ve bakan yok.Bir şey anlamadım internetten sayfasına gittim bir şey yok.Garip![]()
defter değeri 36 lira bakan yoksa vardır bir i....liği
yalnız bir izleyeyim dedim, sanırsın endeks hissesi endekse göre hareket ediyor, aynı garanti ereğli gibi; amiral gemisi![]()
@yerlisoros Hocam toplamayi bitiremediler. Yazin yeni stari bu olacak BISTin takip edin.
WOWWO e-ticareti halka arz edecek, birde konut projeleri var durmuş olan. onlari tekrar yapmaya başlayacak. minumum 50li rakamlar olur yaz sonu. iyi takip edin bence.
WOWWO çalışma sistemi şu şekilde 20 TL ye aldığı arabayı 30 TL ye satıyor 15 TL peşin alıp 15 TL 36 ay vadeli senet yapıyor. Banka kredisi yok, kefil yok vs.
Diyelim ki ödemedin senetlerden biri aksadı gidiyor arabasını geri alıyor bu şekilde onbinlerce otomobil satmış.
2 sene önce sattığı otomobilin senetleri hala devam ediyor yani şirket kapalı olsa dahi para akıyor.
1- Elindeki otomobiller dolar, euro artışıyla değerleniyor.
2- Şirket şu anda kapalıda olsa para akışı devam ediyor.
3- İnsanların alım gücü azaldı sıfır araç yerine 2. el araca talep daha fazla olacaktır.
4- Problemli krediler çok arttı kredi çekmeyenler bu sistemin içine çekiliyor.
5- Haziran ayında ( covid-19 ) normalleşme bekleniyor araç satışlarının patladığı bir dönem.
Sonuç itibarıyla Yeşil holdinge çuvalla para akmaya devam edecek gibi gözüküyor böyle bir gelir kapısını yani wowwo halka arz edermi hiç sanmıyorum ama ederse yeşili 3 haneli fiyatların altında tutamazlar.
Yer İmleri