Sayfa 138/1000 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. Bazı hisselerde Fiili Dolaşım %70'in üzerinde, %99 hatta %100 olan şirketler de var. Hikayelerini incelemek lazım. Yanlışlıkla mı elinden kaçırmışlar yoksa halka mı devir etmişler.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bazı hisselerde Fiili Dolaşım %70'in üzerinde, %99 hatta %100 olan şirketler de var. Hikayelerini incelemek lazım. Yanlışlıkla mı elinden kaçırmışlar yoksa halka mı devir etmişler.

Bu kadar yüksek açıklık oranı sağlıksız. Vermişlerdir spek gruplarına tahtayı

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. İllere göre yatırımcı sayıları ve portföy büyüklükleri.

Zonguldak'da EREGL, Karabük'de KRDMD, Mersin'de SISE, Manisa'da VESTL, HATAY'da ISDMR vs etkisi olabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu kadar yüksek açıklık oranı sağlıksız. Vermişlerdir spek gruplarına tahtayı

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence de patronu belli, güçlü, güvenilir şirketlere yatırım yapmak lazım. Aşırı halka açıklık belirsizlik doğurur. Spekülasyon amaçlı girip eli kolu kaptırmak mümkün.

5. Borsada az sayıda büyük portföy sahibi, az paralı ve bilgisi kısıtlı milyonlara karşı oynuyor.
    Küçükleri whatsapp telegram vs ile organize edenler muhtemelen büyüklerin işini zorlaştırıyor yoksa bu kadar üzerlerine gitmezlerdi.

Burada bir üye SISE'de manipulasyon yapıldı diye mesaj girmiş, olayı inceleyeceklerini sanmam. Oysa sıkıntı nedir inceleyip piyasada aksayan şey var mı incelemeleri lazım. Güzel düzenlemeler yapılır ise borsa büyük para için riskli küçük para için güvenilir olur.

6. TCMB Finansal Hesaplar raporu yayınlamış.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...1e9052-nkNb8qr

Görüntüye göre netde yabancılar ve hane halkı alacaklı, finansal kuruluşlar, şirketler ve kamu borçlu.

Ariston uyku tutmayınca viopa sarıyorsun yine...!!!
    Arka arkaya 12 mesaj?
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Toplam vakalar bu aksam 400 bini gecer
    Resmi bu ise gercekte gunluk 1 milyon uzeri vaka vardir
    Dow martta da sanki boyle banane ya fln diyordu corona çıktığında baya hic takmadi ulkelerden biri kapanma karari alirsa sert verirler borsaları yine
    413.000 yeni rekor
    Basta Turkiye gibi 30 bin 40 bin vakayi 1600 gösterenler de var iran cin ..
    Pandemi ilanina kdr dow efelik yapiyordu 29 binler de
    Bu sefer ilk kivilcim ne olur sizce

Sayfa 138/1000 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •